Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 14:05

Με αξιώσεις η Ίντερ, νίκη-πρόκριση για Έβερτον

Γράφτηκε από τον
Με αξιώσεις η Ίντερ, νίκη-πρόκριση για Έβερτον

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A εμπλουτίζει ιδιαίτερα το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης, ενώ η αγωνιστική δράση σε Κύπελλο Ισπανίας και Κύπελλο Αγγλίας μας δίνει τη δυνατότητα για κάποιες επιπλέον επιλογές. Πάμε να δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr.

 

Ικανή να αντέξει η Ίντερ στο Τορίνο

Το δυνατό μας προγνωστικό έρχεται από το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ», όπου πηγαίνουμε με το χάντικαπ +1 γκολ της Ίντερ σε απόδοση 2.30 (+1: Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ίντερ ή ισοπαλίας. Αν η Ίντερ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Οι «νερατζούρι» έχουν καταφέρει να μη χάσουν στις 5/10 τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της «Μεγάλης Κυρίας», ενώ έχουν σκοράρει και στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις πρωταθλήματος με τους «μπιανκονέρι».

Για να έρθουμε στο παρόν, η «Γιούβε» αποχαιρέτησε άσχημα το 2014, χάνοντας το ιταλικό Σούπερ Καπ από τη Νάπολι στον τελικό του Κατάρ. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5-2-0), ενώ μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε «εντός». Η Ίντερ, από την πλευρά της, δεν αποκλείεται να έχει στο αρχικό σχήμα και τον Λούκας Ποντόλσκι, τον οποίο απέκτησε ως δανεικό από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο 1-2-2 το σερί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όμως θεωρούμε ότι στο σημερινό ντέρμπι η ομάδα του Μιλάνου είναι ικανή να... φύγει με κάτι καλό.

Κερδίζει και προκρίνεται η Έβερτον

Η δεύτερη πρόταση μας έρχεται από το Κύπελλο Αγγλίας (FA CUP) και αφορά τον «Άσσο» της Έβερτον επί της Γουέστ Χαμ σε απόδοση 2.13. Η Έβερτον αντιμετωπίζει το σημερινό ματς για τη φάση των «64» ως μία ευκαιρία ανόρθωσης της ψυχολογίας της, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια της και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, αφού και μέσα στις γιορτές, έχασε τόσο στην έδρα της Νιούκαστλ, όσο και σε αυτήν της Χαλ. Η Γουέστ Χαμ μπορεί να μη βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση, αλλά σε τρία παιχνίδια μέσα στις γιορτές, μάζεψε μόλις ένα βαθμό και από εκεί που είχε φτάσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, τώρα είναι στην έβδομη. Μετά τις ήττες από τις συμπολίτισσες Τσέλσι και Αρσεναλ, ακολούθησε την Πρωτοχρονιά η εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ, με τον προπονητή Σαμ Αλαρντάις να «γκρινιάζει» για το όχι και τόσο μεγάλο ρόστερ που διαθέτει.

Φεύγει με το διπλό η Φιορεντίνα

Ο κύκλος των σημερινών προτάσεων κλείνει με άρωμα Serie A, καθώς πηγαίνουμε με το «Διπλό» της Φιορεντίνα επί της Πάρμα, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Οι βιόλα είναι αήττητοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στις Ελλάς Βερόνα (2-1 εκτός έδρας), Κάλιαρι (4-0 εκτός έδρας) και Τσεζένα (4-1 εκτός έδρας) και φέρνοντας ισοπαλίες με αντιπάλους τις Γιουβέντους (0-0 εντός έδρας) και Έμπολι (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα, σημειώνουν τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Πάρμα σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα της Serie A.

Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Serie A παραμένει η Πάρμα έχοντας συλλέξει μόλις έξι βαθμούς, με την παραμονή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας να φαντάζει ως όνειρο απατηλό. Στην τεχνική ηγεσία της παραμένει ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος μοιάζει ανήμπορος να αλλάξει τη ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Serie A οι «παρμέντζι» έχουν μοιραστεί από ένα βαθμό με την Κάλιαρι (0-0 εντός έδρας), ενώ γνώρισαν πέντε ήττες από τις Γιουβέντους (7-0 εκτός έδρας), Έμπολι (2-0 εντός έδρας), Παλέρμο (2-1 εκτός έδρας), Λάτσιο (2-1 εντός έδρας) και Νάπολι (2-0 εκτός έδρας).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι στοιχήματος και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.