Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 15:17

Νίκες για Χετάφε και Μορεϊρένσε, πληθώρα επιλογών στο Eurocup

Γράφτηκε από τον

Με αρκετές επιλογές το σημερινό κουπόνι, καθώς υπάρχει δράση για τη Σούπερλιγκ και την Πορτογαλία, ενώ αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα και στο Κύπελλο Ισπανίας. Ξεχωρίσαμε τρία παιχνίδια, τα οποία συμπληρώνονται απ’ την τετράδα των προτάσεων μας απ’ το μπάσκετ. Στο Betarades.gr, πέρα από τα προγνωστικά και τα prviews των αγώνων, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

Κερδίζει ο Πανθρακικός

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ τη Σούπερλιγκ, εκεί όπου περιμένουμε τον «1» του Πανθρακικού κόντρα στην Κέρκυρα σε απόδοση 2.20. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, δεν έχουν νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, σήμερα «καίγονται» για το «τρίποντο» που ενδεχομένως να τους φέρει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. «Παίζουμε συνέχεια τελικούς, πρέπει επιτέλους να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε», είπε ο προπονητής της θρακικής ομάδας, Χοσέ Ρόκα. Χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει το σημερινό παιχνίδι και για την Κέρκυρα, που προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα απ’ τον ΟΦΗ. «Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι τεράστια», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ ο επιθετικός Μαρκόφσκι χαρακτήρισε το σημερινό ματς ως «το πιο σημαντικό της χρονιάς». Στην αποστολή συμμετέχουν οι νεοαποκτηθέντες Φάμπιο (επιθετικός μέσος, δανεικός από Ατρόμητο) και Χουμπούτια (στόπερ), γίνεται αγώνας δρόμου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο δεύτερος.

Νίκη για Χετάφε

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χετάφε-Αλμερία, εκεί όπου επίσης αναμένουμε νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 1.88. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν ως πρώτιστο στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα, όμως ιδίως η Χετάφε ψάχνει μία καλή πορεία και στο Κόπα ντελ Ρέι, έναν θεσμό στον οποίο διαχρονικά παρουσιάζεται δυνατή. Το ντεμπούτο πρωταθλήματος του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο των Μαδριλένων ήταν ατυχές, με τη Χετάφε να υφίσταται την εκτός έδρας ήττα από την Εϊμπάρ. Το 1-1 του πρώτου αγώνα σημαίνει αυτόματα ότι η Αλμερία πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει γκολ στη σημερινή ρεβάνς, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς η κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από τη Σεβίλλη (για το πρώταθλημα) έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών νικών και μίας ισοπαλίας για όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί εκτός έδρας η Μορεϊρένσε

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας απ’ το ποδόσφαιρο με το «2 DNB» της Μορεϊρένσε κόντρα στη Νασιονάλ Μαδέιρα σε απόδοση 2.50 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα κυνηγήσει στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Μορεϊρένσε η Νασιονάλ Μαδέιρα. Αν καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα το συγκρότημα του Μανουέλ Μασάδο θα διατηρήσει ζωντανές τις (λιγοστές) πιθανότητες για πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Στον αντίποδα, με πρωταρχικό στόχο να μην γνωρίσει την ήττα θα παραταχθεί η Μορεϊρένσε στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στη Νασιονάλ Μαδέιρα. Κι αυτό γιατί αυτή τη στιγμή έχει τρεις βαθμούς στον πρώτο όμιλο του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας όσους και η Μπενφίκα, την οποία υποδέχεται στην έδρα της στην τελευταία αγωνιστική. Αν καταφέρει να πάρει το «διπλό» τότε το συγκρότημα του Μιγκέλ Λεάλ θα αυξήσει περισσότερο τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με το Over 85 για την Κίμκι

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές μας απ’ το μπάσκετ, θα πάμε με το Over 85 (σύνολο πόντων) της Κίμκι κόντρα στη Λιμόζ σε απόδοση 1.88. Κίμκι και Λιμόζ συμμετέχουν στον όμιλο J ο οποίος αποδείχθηκε αμφίρροπος από την πρώτη αγωνιστική με τη νίκη της Καντού επί της Κίμκι. Η Κίμκι θέλει απόψε να «ρεφάρει» την ήττα που έκανε ενώ η Λιμόζ να κάνει την δεύτερή της νίκη που θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης. Η Λιμόζ παρουσιάστηκε πολύ αδύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Euroleague με πέντε ήττες μετρώντας μέση διαφορά ηττών 19 πόντους και 89 πόντους στην άμυνα. Η Κίμκι με τα χρήματα που έχει και το ρόστερ που διαθέτει είναι ομάδα Euroleague. Επομένως απόψε η Λιμόζ δίνει αγώνα σαν αυτούς που έδινε επί 2.5 μήνες στην Euroleague. Η Κίμκι σκοράρει μέχρι στιγμής 87.5 πόντους στο Eurocup νούμερο που γίνεται 94 εντός έδρας. Αντίστοιχα στην VTB σκοράρει 90 πόντους γενικά και 90 πόντους εντός έδρας.

Στο Over 161 Οστάνδη και Λιέτουβος Ρίτας

Συνεχίζουμε με τις επιλογές μας απ’ το Eurocup και θα πάμε στο Over 161 της αναμέτρησης Οστάνδη – Λιέτουβος Ρίτας σε απόδοση 1.90. Η Οστάνδη έκανε πολύ καλή εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης όμως όπως φαίνεται η Σεβίλλη δεν θα νικήσει κανένα αγώνα στον όμιλο. Η Ρίτας νίκησε εύκολα την Τούροφ, ομάδα Euroleague, αλλά είναι γενικά καλύτερη ομάδα. Η Ρίτας είναι πιο άνετη γιατί παίζει εκτός έδρας. Οστάνδη και Ρίτας είναι δύο πολύ καλές επιθετικές ομάδες. Στην φάση των ομίλων η Οστάνδη σκόραρε 77 πόντους ανά παιχνίδι, νούμερο που εντός γινόταν 84.5 ενώ η Ρίτας σκόραρε 84 πόντους ανά παιχνίδι και εκτός 79.5. Στην πρεμιέρα του LAST-32 και οι δύο έκαναν πολύ καλή επίδοση με 94 για Οστάνδη και 95 και Λιέτουβος Ρίτας. Λογική επιλογή το Over 161 στοίχημα που ενισχύεται αν οι δυο ομάδες διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη στα ίσια.

Δύο επιλογές απ’ το Τουρόφ – Σεβίλλη

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές μας με την αναμέτρηση του Eurocup Τουρόφ – Σεβίλλη, όπου ξεχωρίσαμε δύο σημεία. Επιλέγουμε την Τούροφ να καλύψει το σχετικά μεγάλο χάντικαπ -9.5 σε απόδοση 1.90 και ρισκάρουμε λίγο περισσότερο με το ενδεχόμενο η Τούροφ να νικήσει πάνω από 20 πόντους σε απόδοση 5.50. Σήμερα είναι μεγάλη ευκαιρία για την Τούροφ να κάνει την πρώτη της νίκη και να σπάσει το μικρό αρνητικό σερί τριών ηττών που έχει σε Eurocup και PLK. Η Σεβίλλη είναι σε άθλια κατάσταση και αν δεν στρώσει σύντομα θα υποβιβαστεί από τη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Λάθος η πορεία της στο Eurocup γιατί θα έχει μεσοβδόμαδο αγώνα τις επόμενες εβδομάδες ενώ πρέπει να αφοσιωθεί στην ACB. Στον αγώνα με την Οστάνδη ο κόουτς Ροθ της Σεβίλλης δεν χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες τους δείχνοντας σχετική αδιαφορία για το παιχνίδι. Γενικά θα είναι ο «τουρίστας» του LAST-32 οπότε απόψε η Τούροφ μπορεί να νικήσει και πολύ εύκολα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.