Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 13:36

Κουπόνι Δευτέρας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν στοιχηματίσετε

Γράφτηκε από τον
Κουπόνι Δευτέρας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν στοιχηματίσετε

Δευτέρα σήμερα και το κουπόνι στοιχήματος δεν έχει τόσες πολλές επιλογές όσο τις προηγούμενες ημέρες. Δράση σε Ελλάδα και Αγγλία, ενώ συνεχίζεται το Κόπα Άφρικα. Πάμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από το Betarades.gr.

 

«Τελικός» για Εργοτέλη, με Βλάχο η Καλλονή

Ξεκινάμε απ’ τη Σούπερλιγκ, εκεί όπου η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Εργοτέλης – Καλλονή. Πάρα πολύ σπουδαίο και κρίσιμο το παιχνίδι για τους Κρητικούς, που έρχονται από τον εκτός έδρας διασυρμό απ’ τον Παναθηναϊκό, βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και οφείλουν να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι ο Εργοτέλης είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της Σούπερλιγκ με ρεκόρ 1-2-5 και απολογισμό τερμάτων 7-17 (δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία Superleague).

Στον αντίποδα, νέα αρχή θέλει να κάνει σήμερα η Καλλονή, που αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ματζουράκη. Ο Βαγγέλης Βλάχος κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης, η οποία δεν έχει νίκη στις τελευταίες 9 αγωνιστικές. Σημειώστε ότι ο Βλάχος κέρδισε μόλις δύο απ’ τις εννέα πρεμιέρες του ως προπονητής, αμφότερες εκτός έδρας.

Σε πορεία ελεύθερης πτώσης η Έβερτον

Η 22η αγωνιστική για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση μεταξύ της Έβερτον και της Γουέστ Μπρομ στο "Γκούντισον Παρκ". Σε πολύ άσχημη φόρμα τα "ζαχαρωτά", αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4) και έχουν δεχθεί έξι ήττες στις τελευταίες εννιά (1-2-6). Η παράδοση τους ευνοεί, όμως οι πολλές απουσίες αποτελούν τροχοπέδη στις προσπάθειές τους. Η Γουέστ Μπρομ, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από την παρθενική νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3) και αγνοεί το τρίποντο στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-2-3).

Ευκαιρία για Μπολόνια

Στην Ιταλία, την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie B έχει απόψε η Μπολόνια. Το συγκρότημα του Ντιέγκο Λόπεζ παραμένει αήττητο στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Περούτζια σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα της Serie B.

Νέα αρχή θέλει η Φένλο

Πάμε στην Ολλανδία, όπου ολοκληρώνεται σήμερα η 20η αγωνιστική της Eerste Divisie με την αναμέτρηση Γιονγκ Τβέντε – Φένλο. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια απ’ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, υπάρχει όμως η πιθανότητα σήμερα να παίξουν ενισχυμένοι από παίκτες της πρώτης ομάδας. Στον αντίποδα, η Φένλο δεν έκανε καλό πρώτο γύρο, σήμερα αναζητά μια νέα αρχή, είναι ενισχυμένη μεταγραφικά.

Στη σέντρα και η Αλγερία

Ολοκληρώνουμε με το Κόπα Άφρικα, εκεί όπου σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου. Πάρα πολύ ισχυρός και αμφίρροπος όμιλος, με ομάδες μεγαθήρια του αφρικανικού ποδοσφαίρου όπως οι Αλγερία και Γκάνα, από κοντά οι απειλητικές Σενεγάλη και Νότιος Αφρική. Ξεκάθαρα φαβορί σήμερα Αλγερία και Γκάνα στις αναμετρήσεις τους με Ν. Αφρική και Σενεγάλη αντίστοιχα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνιπάμεστοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.