Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 17:02

Δε χάνει ο Εργοτέλης, περνάει η Μπεσίκτας

Γράφτηκε από τον

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές είναι μετρημένες. Παρόλα αυτά, ξεχωρίσαμε δύο σημεία, τα οποία προσφέρονται σε αρκετά υψηλές αποδόσεις και θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε.

 

Έστω την ισοπαλία ο Εργοτέλης

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από την Ελλάδα. Ο Εργοτέλης δοκιμάζεται στην έδρα του Πλατανιά και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.05. Τοπικό ντέρμπι σήμερα στα Χανιά ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από 10 πόντους στη βαθμολογία. Στους 22 οι γηπεδούχοι, στους 12 οι φιλοξενούμενοι. Οι Ηρακλειώτες βρίσκονται στο -9 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, έχουν όμως ένα ματς λιγότερο, αφού «χρωστούν» την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Αν θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, οφείλουν να πάρουν και εκτός έδρας νίκες, αφού το δικό τους γήπεδο δε δείχνουν να το εκμεταλλεύονται. Ο Πλατανιάς θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί 9 πόντους απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά να κάνει άλμα παραμονής. Οι Χανιώτες βρίσκονται ίσως στην καλύτερη κατάσταση απ’ την αρχή της σεζόν. Πήραν εφτά πόντους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχασαν μόνο εκτός έδρας από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Σήμερα πάντως, ο Πλατανιάς δε θα πει «όχι» στην ισοπαλία.

Με το «διπλό» της Μπεσίκτας

Επόμενη στάση είναι η Τουρκία και η αναμέτρηση Γκεντσλερμπιρλίγκι με την Μπεσίκτας, όπου θα επιλέξουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.10. Την ευκαιρία να πιάσει και πάλι τη Γαλατασαράι (η οποία επικράτησε χθες της Ρίζεσπορ με 2-0) στο βαθμολογικό πίνακα έχει απόψε η Μπεσίκτας, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ στον ένα βαθμό. Επτά νίκες σημείωσε το συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, εξαιρετικός ήταν ο πρώτος γύρος της Γκεντσλερμπιρλίγκι, σημείωσε πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες. Με τους 22 βαθμούς που σύλλεξε το συγκρότημα του Ίρφαν Μπουζ κατατάσσεται στη δέκατη θέση, επτά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα πάντως, δύσκολα θα κοντράρει τη φορμαρισμένη Μπεσίκτας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.