Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 12:53

Προκρίνεται η Πόρτο, «κρατάει» στο ημίχρονο η Παρί

Γράφτηκε από τον
Προκρίνεται η Πόρτο, «κρατάει» στο ημίχρονο η Παρί

Οι δύο προημιτελικοί του Champions League, Μπάγερν – Πόρτο και Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, κυριαρχούν στο πρόγραμμα της Τρίτης (21/04). Από εκεί και πέρα δράση υπάρχει, μεταξύ άλλων, και στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, από όπου, μάλιστα, προκύπτει μία πρόταση, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς για τα πλέι οφ της Euroleague.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews όλων των αγώνων της ημέρας καθώς και να βρείτε προτάσεις για στοίχημα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και πολλών ακόμη αθλημάτων!

Ολοκληρώνει την έκπληξη η Πόρτο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι Μπάγερν – Πόρτο, στο οποίο θα πάμε με την πρόκριση της Πόρτο σε απόδοση 1.90 (υπενθυμίζεται ότι η Πόρτο στο πρώτο ματς στην έδρα της κέρδισε 3-1). Με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται απόψε η Μπάγερν Μονάχου την Πόρτο, μετά κι από την ήττα που γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα στην Πορτογαλία με 3-1. Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα, το οποίο αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, με βασικότερο αυτό του Ρόμπεν, καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, με στόχο να φτάσει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στα ημιτελικά του Champions League.

Η Πόρτο, βέβαια, απέδειξε στο πρώτο ματς ότι μόνο τυχαία δεν έχει φτάσει έως εδώ. Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι «Δράκοι» πριν μία βδομάδα επικρατώντας με 3-1, αποτέλεσμα που τους δίνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος της βραδιάς. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι οι Πορτογάλοι θα σταθούν «όρθιοι» στο Μόναχο και θα είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση.

Το «παλεύει» η Παρί

Από το έτερο ματς του Champions League, το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, η επιλογή μας είναι το «Χ2» στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00. Οι μπλαουγκράνα έκαναν… πλάκα στο πρώτο ματς. Σκόραραν τρία γκολ εκτός έδρας κόντρα σε μια ομάδα που έμοιαζε ανήμπορη να ακολουθήσει το ρυθμό και τις ορέξεις τους, ενώ φάνηκε σε πολλές στιγμές ότι φοβάται το μεγάλο της αντίπαλο. Εκπληκτική η ομάδα της Βαρκελώνης την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του, έβγαλε πολύ όμορφες φάσεις έπειτα από συνεργασίες, ευτύχησε να έχει τον Σουάρες σε μια φοβερή βραδιά.

Όσο για την Παρί, σήμερα θέλει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι, ενδεχομένως και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχει τη δυνατότητα και τις προσωπικότητες να απειλήσει ακόμη και με ήττα σήμερα την Μπάρτσα, ωστόσο το να σκοράρει 3 γκολ και να μη δεχτεί κανένα μέσα στη Βαρκελώνη αποτελεί μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σπουδαίες οι επιστροφές των Ιμπραΐμοβιτς (ΕΠ 32/26) και Βεράτι (ΜΕ 41/2), καθώς αμφότεροι προσφέρουν άλλη κλάση στο παιχνίδι της. Οι Παριζιάνοι, λοιπόν, έχουν τα φόντα να είναι ανταγωνιστικοί και θεωρούμε ότι θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο χωρίς να βρίσκονται πίσω στο σκορ, στη χειρότερη περίπτωση!

Over στο Μπλάκμπερν

Από τα… σαλόνια του Champions League, περνάμε στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και το παιχνίδι Μπλάκμπερν – Μίλγουολ, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Έξι βαθμούς κατάφερε να συλλέξει η Μπλάκμπερν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε της Λιντς (3-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ρέντινγκ (0-0 εκτός έδρας), Μπέρμιγχαμ (2-2 εκτός έδρας) και Νότιγχαμ Φόρεστ (3-3 εντός έδρας).

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ και η Μίλγουολ συνεχίζει να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, κι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο προπονητής της, Νιλ Χάρις, ο οποίος καλείται να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του σε μία νίκη απόψε στην έδρα της Μπλάκμπερν. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βέβαια, ο τελικός νικητής δε θα μας απασχολήσει, ωστόσο περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ.

Στηρίζουμε Εφές

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Εφές Αναντολού – Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ +5.5 πόντων της Εφές, σε απόδοση 1.87. Η σειρά συνεχίζει από στην Κωνσταντινούπολη όπου ή η Εφές θα μειώσει και θα παρατείνει την αγωνία ή η Ρεάλ θα επικρατήσει και θα πάρει το εισιτήριο για το Final-4 της Μαδρίτης όπου την περιμένει στον ημιτελικό ήδη η Ούλκερ από χθες το βράδυ.

Αν κάτι είναι προφανές πια από τα δύο πρώτα ματς είναι ότι στην τακτική του πάγκου ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει συντρίψει τον Πάμπλο Λάσο. Η Εφές αν και σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση πριν τα πλέι-οφ και φυσικά με πιο περιορισμένο ρόστερ όσον αφορά τις δυνατότητές της, ήταν γενικά καλύτερη και ειδικά στον δεύτερο αγώνα έχασε δικό της παιχνίδι. Η Ρεάλ έχει σωθεί λόγω του ταλέντου των παιχτών της ιδιαίτερα των Ισπανών που όταν η ομάδα κινδυνεύσει κάνουν τα πάντα για την ανατροπή. Ο Ίβκοβιτς δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι απόψε. Θα επιλέξει να κάνει τα ίδια που έκανε στη Μαδρίτη με την ευχή να είναι πιο συγκεντρωμένοι οι παίχτες του τα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Η Ρεάλ «αγκομάχησε» σε μεγάλα χρονικά διαστήματα των δύο πρώτων αγώνων από την άμυνα της Εφές αλλά κατάφερνε να σκοράρει σε ξεσπάσματα των 2-3 λεπτών όσους είχε σκοράρει στα προηγούμενε 7 λεπτά μιας περιόδου. Η εικόνα λοιπόν των δύο πρώτων αγώνων και η έδρα σήμερα μας ωθούν να επιλέξουμε την Εφές +5.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.