Παρασκευή, 08 Μάιος 2015 20:19

Κάτι θα ξέρουν οι... μπουκ

Γράφτηκε από τον

Μετά το Μπαρτσελόνα - Μπάγερν την Τετάρτη, ετοιμαστείτε να δείτε την Κυριακή... Εργοτέλης - Λεβαδειακός και Πανθρακικός - Ξάνθη.

Και πριν βιαστείτε να αναρωτηθείτε τι σχέση έχει ο Μέσι και η παρέα του με τα ματς της Σούπερ Λίγκας, διαβάστε τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι μπουκ για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Πανθρακικός προσφέρεται σε τιμές "Μπάρτσα" (1.20) για να νικήσει τη Ξάνθη και ο Λεβαδειακός πληρώνει μόλις 1.35 για να νικήσει τον Εργοτέλη. Προφανώς το κίνητρο παίζει ρόλο, αφού θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κατηγορία, αλλά σε καμία περίπτωση η δυναμικότητα των ομάδων δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Την ίδια ώρα μάλιστα που ο πρωταθλητής Ολυμπιακός προσφέρεται στο 2.15! για να νικήσει εκτός έδρας τον Πλατανιά.
Ο τελευταίος δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή, αλλά υποβιβάζεται σε ένα από τα 16 σενάρια ισοβαθμίας που προκύπτουν στο φινάλε.
Ακόμα, ο Πανιώνιος που θέλει νίκη για να μην εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, δίνεται στο 1.60 να νικήσει το δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.
Με άλλα λόγια οι μπουκ βάση αποδόσεων προεξοφλούν τις νίκες των ενδιαφερόμενων ομάδων στην τελευταία αγωνιστική, χωρίς να σημαίνει αυτό στο στοίχημα, ότι όποιος έχει την ετικέτα του φαβορί κερδίζει..Στην Ελλάδα όμως είναι λίγες οι  εκπλήξεις σε αγώνα με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, πόσο μάλλον στην τελευταία στροφή.
Την Κυριακή λίγο μετά τις 9 το βράδυ θα δούμε αν κάτι ξέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες που έβγαλαν τις παραπάνω αποδόσεις.