Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 13:20

Με κάλυψη Νανσί και Αβελίνο, νίκη για την Ντε Γκράαφτσααπ

Γράφτηκε από τον
Με κάλυψη Νανσί και Αβελίνο, νίκη για την Ντε Γκράαφτσααπ

Οδεύοντας προς την τελική ευθεία σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, το σημερινό Κουπόνι με τους αγώνες της Παρασκευής παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την παράσταση κλέβουν οι αναμετρήσεις σε Β’ Γαλλίας, Β’ Ιταλίας, Β’ Ολλανδίας και σε Ιρλανδία.

 

Στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα που αφορούν το online στοίχημα, λαμβάνοντας κάθε χρήσιμη πληροφορία και για τις εταιρείες με άδεια για Στοίχημα.

Στήριγμά μας η Νανσί

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Διπλό Draw No Bet της Νανσί σε απόδοση 1.90 (σ.σ: Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Έχασε μία τεράστια ευκαιρία η ομάδα του Πάμπλο Κορέα, που ήταν η μοναδική -εκτός πρώτης τριάδας- που κρατούσε την τύχη στα χέρια της, από τη στιγμή που την προτελευταία αγωνιστική υποδεχόμενη την 3η Ανζέ από το -3. Έχοντας μάλιστα και καλύτερη διαφορά τερμάτων, ενδεχόμενη νίκη της θα της έδινε το έδινε το δικαίωμα να στηρίζεται απόψε μόνο στα δικά της πόδια, αντ' αυτού ψάχνει ένα επίσης ένα μίνι θαύμα, αφού θα πρέπει εκτός από το διπλό στο Ντιζόν, να χάσει και η Ανζέ από την αδιάφορη Νιμ εντός έδρας. Για τρίτη σερί αγωνιστική κράτησε ανέπαφη την εστία της, όμως στα επτά πιο πρόσφατά της έχει πανηγυρίσει μόλις δύο τρίποντα. 

Με κάλυψη η Αβελίνο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και μεταφερόμαστε στην Ιταλία από όπου έχουμε ξεχωρίσει το Διπλό Draw No Bet της Αβελίνο με αντίπαλο την Μπρέσια σε απόδοση 2.00.  Τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα την επιτρέψουν να αγωνιστεί στα πλέι οφ ανόδου στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, θέλει να πάρει η Αβελίνο στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Μπρέσια. Το συγκρότημα του Ραστέλι με τους 59 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής κατατάσσεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την όγδοη Λιβόρνο, ενώ βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Πεσκάρα. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα της Σέριε Β σημείωσε μία νίκη κόντρα στην Πεσκάρα (3-2 εντός έδρας) και δύο ισοπαλίες κόντρα στις Μπολόνια (1-1 εκτός έδρας) και Τραπάνι (1-1 εντός έδρας).

Παίρνει τη νίκη η Ντε Γκράαφστααπ

Από την Ολλανδία και συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο των πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Ντε Γκράαφστααπ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς σε απόδοση 2.30.  Ζορίστηκε πολύ με την Αλμίρε Σίτι, αφού χρειάστηκε την παράταση για να την ξεπεράσει και να προχωρήσει στο δεύτερο γύρο των μπαράζ, για να βρεθεί στο δρόμο της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Το ματς με την Αλμίρε είχε απίστευτη εξέλιξη, αλλά έστω και στο εξτρά τριαντάλεπτο, η Ντε Γκράαφτσαπ κατάφερε να πάρει τη νίκη. «Η άποψη μου είναι ότι προκριθήκαμε δίκαια, αφού και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από την Αλμίρε. Οι αναμετρήσεις με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς είναι διαφορετικές αλλά είμαστε έτοιμοι για… μάχη» ανέφερε στις δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας, Γιανς Φρέμαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κεντρικός αμυντικός Λάμερς δεν υπολογίζεται λόγω ενός τραυματισμού, ενώ εκτός μάχης είναι και ο μέσος Γκαρσία-Καλβέτε που επίσης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Over 2.5 στην Κρακοβία

Κλείνουμε με την Πολωνία και το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Κρακόβια – Κορόνα Κιέλτσε σε απόδοση 2.00. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια των φιλοξενούμενων έχουν ολοκληρωθεί με Over 2.5, ενώ η γηπεδούχοι μετρούν 3/3 Goal/Goal στα τελευταία ματς τους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.