Τρίτη, 02 Ιούνιος 2015 14:58

Κερδίζει την παραμονή η Μόναχο 1860

Γράφτηκε από τον
Κερδίζει την παραμονή η Μόναχο 1860

Περιορισμένες οι επιλογές και στο σημερινό κουπόνι, το οποίο έχει μπει σε… καλοκαιρινούς ρυθμούς. Προκύπτουν, βέβαια, ορισμένες προτάσεις, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ.

 

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Πετυχαίνει το στόχο η Μόναχο 1860

Ξεκινάμε από το μπαράζ στη Γερμανία ανάμεσα στη Μόναχο 1860 (Β ’κατηγορία) και την Χόλσταϊν Κίελ (Γ’ κατηγορία), στο οποίο επιλέγουμε τη Μόναχο 1860 να παραμείνει στην κατηγορία, σε απόδοση 1.95. Επαναληπτικός αγώνας μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Zweite Liga. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με αυτό του πρώτο αγώνα (τελείωσε 0-0), ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Αποστολή εξετελέσθη πριν από τέσσερις ημέρες για τους Βαυαρούς, που κατάφεραν παρά τη μετριότατη εμφάνιση που έκαναν, να αποφύγουν την ήττα. Γενικά τα «λιοντάρια» φέτος έβγαλαν τεράστια αδυναμία μακριά από το γήπεδό τους, σε μία χρονιά που ούτως ή άλλως κύλησε με πολλά σκαμπανεβάσματα. Το γήπεδο αναμένεται βέβαια να «βράζει» και σήμερα, ίσως όχι με τους 70.000 οπαδούς της που είχαν δώσει το «παρών» την προτελευταία αγωνιστική απέναντι στη Νυρεμβέργη, αλλά το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τουλάχιστον 50.000 κόσμο στην «Alianz Arena».

Στον αντίποδα, την επιστροφή της στην Zweite Liga μετά από 34 χρόνια διεκδικεί απόψε η ομάδα Χολστάιν Κίελ.. Από τη στιγμή που δε νίκησε, το ζητούμενο ήταν να μην δεχτεί γκολ ώστε να έχει υπέρ της το πιθανό πλεονέκτημα της ισοπαλίας και στον επαναληπτικό, αναγκάζοντας την αντίπαλό της να βγει μπροστά για να σκοράρει. Εμείς θα στηρίξουμε, βέβαια, τη Μόναχο 1860, η οποία με τη βοήθεια του κόσμου της μπορεί να πετύχει το στόχο της, εύκολα ή δύσκολα.

Κορόνα Κιέλτσε με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Πολωνίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μπελσάτοφ – Κορόνε Κιέλτσε (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πολύ δύσκολα τα δεδομένα πλέον για την Μπελσάτοφ μετά τη συντριβή εντός έδρας από τη Ζάβιστζα, μιας και για να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει ουσιαστικά να κάνει το 2/2 στις αγωνιστικές που απομένουν. Από την άλλη, η Κορόνα Κιέλτσε βρήκε απέναντι της μία ομάδα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, την Πιαστ Γκλιβίτσε, και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, για να πανηγυρίσει σημαντική νίκη και να διατηρηθεί στο +1 από τις δύο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Σημαντικό είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να μπορέσει να εξασφαλίσει ακόμα και από σήμερα, την παραμονή της στην κατηγορία με ενδεχόμενη νίκη δική της και απώλειες των ανταγωνιστριών της.

Under στο Αλεξάνδρειο

Στο μπάσκετ, τώρα, θα πάμε με το Under 146.5 πόντους σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός. Στους δύο πρώτους αγώνες ο Ολυμπιακός έκανε διαφορά 80 πόντων επί του Άρη δείχνοντας ποιο είναι το αφεντικό της σειράς αλλά ο Άρης έχει τη δικαιολογία ότι έπαιξε χωρίς δύο βασικά του στελέχη τον Αντεγκμπόγιε και τον Νέιμικ. Σήμερα ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα λήξει τη σειρά με 3-0 υπέρ των ερυθρολεύκων.

Πολλές φορές λέμε ότι μια ομάδα θέλει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της για να «ξεπλύνει» κάποιες απαράδεκτες εμφανίσεις, όμως το κοινό του Άρη δεν θα είναι παρόν απόψε. Για το νικητή δεν γίνεται κουβέντα οπότε ο Ολυμπιακός θα νικήσει και θα περιμένει δυο ώρες αργότερα και τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον ΠΑΟΚ ώστε να οριστικοποιηθούν επίσημα τα ζεύγη του μικρού και του μεγάλου τελικού. Ο Άρης είναι ανήμπορος να ζορίσει τον αντίπαλό του και όλα ξεκινούν από την απαράδεκτη συμπεριφορά στην άμυνα με 98 και 92 στα δύο παιχνίδια του ΣΕΦ. Στο Αλεξάνδρειο είχε πάντα καλύτερη αμυντική συμπεριφορά ενώ και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα φτάσει και σήμερα τους 90 πόντους. Σε ένα σίγουρα πιο αργό ματς θα επιλέξουμε το Under 146.5 όριο που ξεπέρασαν στα πρώτα δύο παιχνίδια στο τέλος. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν θα αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο που το κάνει στο ΣΕΦ. Επομένως η επιλογή είναι το Under 146.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.