Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 14:36

Καλή αρχή... Κόπα Αμέρικα

Γράφτηκε από τον

Το Κόπα Αμέρικα μπαίνει στη ζωή μας από τα ξημερώματα, με την οικοδέσποινα Χιλή να κοντράρεται με τον Ισημερινό στο εναρκτήριο ματς. Εμείς δε θα ασχοληθούμε μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά ξεκινάμε και με πέντε μακροχρόνια στοιχήματα για τη μεγάλη διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

Φυσικά, στο Betarades.gr σας παρέχεται όλο το σχετικό υλικό αναφορικά με το στοιχηματισμό και περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η νομοθεσία για διαδικτυακό στοίχημα.

Δυνατά η Χιλή

Στο εναρκτήριο ματς του φετινού Κόπα Αμέρικα πηγαίνουμε με χάντικαπ -1 γκολ της Χιλής απέναντι στον Ισημερινό, σε απόδοση 2.00 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Χιλής με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Χιλή κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Άπαντες περιμένουν πως και πως τη διοργάνωση στη Χιλή, ιδιαίτερα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό πέρυσι από το Μουντιάλ, στο πρώτο νοκ άουτ μετά τον όμιλο, από τη Βραζιλία τότε στα πέναλτι. Από τότε ακολούθησαν 10 φιλικά παιχνίδια στο σύνολο, με απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο τελευταίο, κέρδισε το περασμένο Σάββατο με 1-0 το Ελ Σαλβαδόρ, χωρίς πάντως να ενθουσιάσει με την εμφάνιση της. Για την πρεμιέρα της καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, που δεν προκύπτει μόνο από την έδρα.

Με ενθουσιασμό μπαίνει στη διοργάνωση και το Εκουαδόρ, βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο να περάσει τουλάχιστον από τον πρώτο όμιλο, κάτι που έχει να καταφέρει από το 1997. Αξιοπρεπή παρουσία είχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου αποκλείστηκε στον όμιλο, με ήττα από την Ελβετία, νίκη επί της Ονδούρας και ισοπαλία με τη Γαλλία. Από τότε και μέχρι το περασμένο Σάββατο, έχει δώσει 8 φιλικά παιχνίδια στο σύνολο, με απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο πιο πρόσφατο, κέρδισε με σχετική άνεση τον Παναμά.

Πεντάδα μακροχρόνιων στοιχημάτων

Όπως προαναφέραμε, στις σημερινές μας προτάσεις περιλαμβάνεται και μία πεντάδα μακροχρόνιων στοιχημάτων για το Κόπα Αμέρικα. Αρχικά προτείνουμε τον αποκλεισμό της Παραγουάης στα προημιτελικά, σε απόδοση 2.00. Πιστεύουμε, παράλληλα ότι ο 3ος όμιλος θα είναι αυτός με τα περισσότερα γκολ (απόδοση 2.45). Δίνουμε την Τζαμάικα ως την ομάδα με τα λιγότερα γκολ στη διοργάνωση (απόδοση 3.25) και το Περού ως τελευταίο στον όμιλό του (απόδοση 2.10). Τέλος, θεωρούμε ότι η οικοδέσποινα Χιλή θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό (απόδοση 2.50).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.