Τρίτη, 16 Ιούνιος 2015 14:50

Παίρνει το τρίποντο η Παραγουάη

Γράφτηκε από τον

Η δράση στο Κόπα Αμέρικα συνεχίζεται χωρίς σταματημό και η σημερινή ποδοσφαιρική μας επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση της Παραγουάης με την Τζαμάικα. Παράλληλα, το παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Ρέτζιο Εμίλια και τη Σάσαρι μας προσφέρει τη δυνατότητα για μία ενδιαφέρουσα μπασκετική πρόταση.

 

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το online betting και να ενημερώνεστε μεταξύ άλλων για τα αποτελέσματα στο στοίχημα live μέσω του livescore μας.

Κερδίζει η παρέα του Σάντα Κρουζ

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στα γήπεδα της Χιλής κι εμείς πηγαίνουμε με τον “Άσσο” της Παραγουάης επί της Τζαμάικα, σε απόδοση 1.81. Έναν υπερπολύτιμο βαθμό πήρε η Παραγουάη στο ματς της πρεμιέρας με την Αργεντινή, κόβοντας... παράλληλα δύο βαθμούς από την παρέα του Μέσι. Ως εκ τούτου, με μία νίκη στο σημερινό ματς κόντρα στο (θεωρητικά) αουτσάιντερ του ομίλου, παραμένει ζωντανή για την πρόκριση στα προημιτελικά ενόψει της κόντρας με την Ουρουγουάη για την 3η αγωνιστική. Στο σύνολο του Ντίας πιστώνεται το γεγονός ότι δεν παράτησε το ματς μετά το ατυχές 2-0, αλλά βρήκε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα για να φτάσει στην ισοφάριση. Λογικά θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια ο Σίλβα, που αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον Βιγιάρ (ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Αργεντινή). Ταυτόχρονα, ο Ντερλίς Γκονζάλες μάλλον παίρνει φανέλα βασικού αντί του Ορτίς, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει πιο επιθετικό χαρακτήρα.

Καμία απογοήτευση δεν προκάλεσε στην Τζαμάικα η ήττα της πρεμιέρας από την Ουρουγουάη, καθώς οι Τζαμαϊκανοί μπόρεσαν -σε μεγάλο βαθμό- να κοιτάξουν στα μάτια τη "σελέστε". Βέβαια, ενδεχόμενη νέα σημερινή ήττα βάζει οριστικό τέλος στο όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά (σ.σ. η Τζαμάικα συμμετέχει ως "καλεσμένη" της Κεντρικής Αμερικής). Ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να υπάρξουν.

Νίκη για Σάσαρι & Over

Από το μπασκετικό κουπόνι επιλέγουμε το “Διπλό” της Ντιναμό Σάσαρι επί της Ρέτζιο Εμίλια, σε συνδυασμό με Over 156.5 πόντους, σε απόδοση 4.58. Το σύστημα διεξαγωγής των τελικών στην Ιταλία είναι 2-2-1-1-1 επομένως ξανά απόψε οι ομάδες θα αναμετρηθούν στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια. Εκεί θα προσπαθήσει για το 2-0 η γηπεδούχος ενώ η Σάσσαρι θα ψάξει μια καλύτερη εμφάνιση για να διεκδικήσει τη νίκη που θα ισοφαρίσει σε 1-1. Στον πρώτο αγώνα η Ρέτζιο Εμίλια έπαιξε στην ουσία με επτά παίχτες εκ των οποίων οι τέσσερις αγωνίστηκαν πάνω από 32 λεπτά, ενώ αγωνίστηκε όγδοος ο Σέρβι που έπαιξε μόλις 9 λεπτά. Τέσσερις πιτσιρικάδες μπήκαν στο τελευταίο λεπτό που είχαν κριθεί τα πάντα. Υπό αυτές τις συνθήκες δημιουργείται το ερώτημα ως πότε θα αντέξει το σύνολο των 7-8 αθλητών σε σειρά που μπορεί να φτάσει μέχρι το έβδομο παιχνίδι. Αξίζει ποντάρισμα στη νίκη της Σάσσαρι που προσφέρεται σε απόδοση 2.40. Επίσης στο μυαλό μας έχουμε το Over 156.5 το οποίο κάλλιστα έβγαινε και προχθές αλλά είπαμε οι ομάδες δεν μπήκαν για να παίξουν μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά απλά για να τελειώσει ο αγώνας. Λίγο περισσότερο ρίσκο λοιπόν στη νίκη της Σάσσαρι συνδυασμένη με το Over 156.5 με απόδοση 4.58.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.