Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 14:51

Μεξικό με κάλυψη, Over στο Clasico

Γράφτηκε από τον
Μεξικό με κάλυψη, Over στο Clasico

Μικρό, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον το κουπόνι της Παρασκευής. Το Κόπα Αμέρικα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα προγνωστικά μας, μία ακόμη πρόταση προκύπτει από τη Βραζιλία, ενώ στο μπασκετικό πρόγραμμα δεσπόζει η έναρξη των τελικών στην Ισπανία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

 

Προβάδισμα το Μεξικό

Ξεκίνημα από το Κόπα Αμέρικα και το «1 DNB» σε απόδοση 1.70 στην Magicbet στην αναμέτρηση Μεξικό – Ισημερινός (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε ένα εκπληκτικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το Μεξικό αναδείχθηκε ισόπαλο 3-3 με τη Χιλή, στη δεύτερη ισοπαλία του στη διοργάνωση. Το θετικό είναι ότι έχει δείξει ότι είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, έστω και αν δεν έχει πάει στο Κόπα Αμέρικα με την καλύτερη του αποστολή. Πλέον, θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να μπορεί να αισθάνεται σίγουρο ότι θα περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αν φέρει ακόμα μία ισοπαλία, τότε θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου και θα πρέπει να περιμένει να τελειώσουν οι αγώνες και από τους άλλους ομίλους, για να δει αν μπορεί να προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες.

Από την άλλη, μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες για τον Ισημερινό, που ακόμα και αν κερδίσει πολύ δύσκολα θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, έστω και ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Απογοητευτική εικόνα απέναντι στη Βολιβία, απλά παρακολουθούσε την αντίπαλο του και μάλλον δεν κατάλαβε για πότε είχε δεχθεί και τα τρία γκολ. Το μόνο που έχουμε να του αναγνωρίσουμε είναι ότι δεν τα παράτησε ούτε στο 0-3 του ημιχρόνου και βγήκε με ξεκάθαρο στόχο να συμμαζέψει την κατάσταση και τα κατάφερε, μειώνοντας σε 2-3.

Μπορεί η Σαμπάιο Κορέα

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας και τον αγώνα Σαμπάιο Κορέα – Μπαΐα Εσπόρτε, στον οποίο θα πάμε, επίσης, με το «1 DNB», σε απόδοση 2.00. Δεύτερη σερί νίκη για τη Σαμπάιο Κορέα, ακόμη πιο εντυπωσιακή απ’ την προηγούμενη. Μετά το εκτός έδρας 1-3 επί της Σεαρά, ακολούθησε το εντός έδρας 3-1 επί της Κρισιούμα, μια ακόμη ομάδα που θεωρητικά θα δώσει μάχη για την άνοδο. Κόντρα σε δύο ανώτερες ποιοτικά ομάδες, οι γηπεδούχοι σκόραραν 6 γκολ και έδειξαν ότι δε φοβούνται κανέναν, αλλά και ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Επιστροφή στις νίκες την περασμένη εβδομάδα η Μπαΐα, έπειτα απ’ το «στραπάτσο» εκτός έδρας απ’ την Μπραγκαντίνο. Επικράτησε 1-0 της Σεαρά και έδειξε ότι δεν μπορεί να επηρεαστεί από ένα κακό αποτέλεσμα. Διαθέτει έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες, είναι δεδομένο ότι μπορεί να διαχειριστεί επιτυχώς τέτοιες καταστάσεις. Σήμερα, βέβαια, εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, που δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

Over στο Clasico

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών στην Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, με την επιλογή μας να είναι το Over 163.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Το σύστημα διεξαγωγής των ισπανικών τελικών είναι Best-of-5 οπότε ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες και ακολουθείται το πρόγραμμα 2-2-1 δηλαδή ξεκινούν με δύο αγώνες στην έδρα της ομάδας με το πλεονέκτημα. Σήμερα λοιπόν ξεκινούν οι τελικοί της Ισπανίας από τη Μαδρίτη επειδή το πλεονέκτημα έδρας κατέχει η Ρεάλ που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ κλασικά θα βασιστεί στις αποδόσεις των τεσσάρων «αρχηγών» της Ρούντι, Γιουλ, Ροντρίγκεζ και Ρέγες ενώ η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βρει λύσεις από πολλούς παίχτες της γιατί οι Ναβάρο, Νάχμπαρ και Λάμπε είτε δεν είναι σε καλή κατάσταση είτε δεν χρησιμοποιούνται καθόλου από τον κόουτς Πασκουάλ. Δύσκολο να ασχοληθούμε με νικητή από το πρώτο κιόλας ματς της σειράς αν και φαβορί δείχνει να είναι η Ρεάλ και μάλιστα ξεκάθαρο. Πάντα παίζουν «δυνατά» τα Over σε τέτοια ζεύγη με το όριο σήμερα να βρίσκεται στους 163.5 πόντους το οποίο έχει ξεπεραστεί στα τέσσερα από τα έξι φετινά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων. Άλλωστε το πρώτο ματς όσο σημαντικό και να φαίνεται (η αρχή είναι το ήμισυ του παντός δε λένε;) τόσο χαλαρές μπαίνουν αυτές οι δύο ομάδες και σκληραίνουν τις εμφανίσεις τους στη συνέχεια. Επιπλέον δεν μπορεί να «σπάσει» έδρα η Μπαρτσελόνα νωρίς-νωρίς με άμυνα εκεί μέσα. Επομένως η επιλογή είναι το Over 163.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.