Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 13:08

Τριάδα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού

Γράφτηκε από τον

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αμερικανική ήπειρο.

Τρεις συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι του πάμε στοίχημα του Σαββάτου, μία από το Κόπα Αμέρικα, μία από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και μία από αυτό των ΗΠΑ.

 

Με την πλάτη στον τοίχο η Ουρουγουάη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το Κόπα Αμέρικα και το παιχνίδι Ουρουγουάη – Παραγουάη, στο οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.26. Με την «πλάτη στον τοίχο» θα παραταχθεί η Ουρουγουάη στο σημερινό ματς, αφού η μη επίτευξη της νίκης ενδέχεται να την αφήσει πρόωρα εκτός της συνέχειας του θεσμού. Η «σελέστε» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση του 2ου ομίλου, αφού το νικηφόρο 1-0 της πρεμιέρας επί της Τζαμάικα έδωσε τη σκυτάλη στην ήττα από την Αργεντινή. Το σύνολο του Όσκαρ Ταμπάρες πλήρωσε το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Ο σημερινός αντίπαλος μόνο εύκολος δεν είναι, όμως ο κίπερ Φερνάντο Μουσλέρα έδωσε το σύνθημα: «Θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη, καθώς μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε».

Η Παραγουάη, από την πλευρά της, θεωρούνταν αρχικά αουτσάιντερ για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο, όμως απέδειξε ότι η... αλήθεια φαίνεται μόνο στο χορτάρι. Το ισόπαλο 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στην Αργεντινή όπλισε την ομάδα του Αργεντινού Ραμόν Ντίας με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη επί της Τζαμάικα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Πλέον, η ισοπαλία αρκεί στους Παραγουανούς, προκειμένου να κλείσουν εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Φλαμένγκο με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Βραζιλία και το «1 DNB» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Φλαμένγκο – Ατλέτικο Μινέιρο (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το διπλό επί της Κοριτίμπα επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της Φλαμένγκο. Η νίκη αυτή ήρθε να «κολλήσει» στο εντός έδρας 1-0 επί της Σαπεκοένσε, με αποτέλεσμα το σύνολο από το Ρίο ντε Τζανέιρο να έχει εφοδιαστεί με μεγάλα αποθέματα αυτοπεποίθησης ενόψει του σημερινού ματς. Βέβαια, το ατυχές σερί 0-1-4 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές κρατά ακόμα πολύ χαμηλά τη «Φλα», καθώς τη συναντάμε στη 16η θέση του πίνακα.

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Ατλέτικο Μινέιρο, εκ νέου εντός έδρας. Η συγκομιδή του ενός βαθμού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (ήττα 1-3 από Κρουζέιρο, ισοπαλία 2-2 με Σάντος) έχει πεισμώσει τους φιλοξενούμενους. Βέβαια, η Φλαμένγκο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Δε χάνει το Χιούστον

Ολοκληρώνουμε με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τον αγώνα Πόρτλαντ –Χιούστον, στον οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.25. Έχει λύσει το… «χειρόφρενο» και δεν λέει με τίποτα να σταματήσει το Πόρτλαντ που νίκησε με 3-1 στην παράταση (1-1) τη Σιατλ σε ουδέτερο γήπεδο παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου. Παράλληλα στο πρωτάθλημα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι στην πέμπτη θέση του δυτικού ομίλου και με νίκη απέναντι στο Χιούστον έχει την ευκαιρία να προσπεράσει το Ντάλας.

Από την άλλη, παίζοντας, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, το Χιούστον επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Όστιν Άζτεξ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες κάμπτοντας με 4-2 εντός έδρας την αντίσταση της Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς όμως παραμένει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην έβδομη θέση της Δύσης. Μέτρια η εκτός έδρας παρουσία του με μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ξεχωρίζοντας για τον πολύ κλειστό τρόπο που αντιμετωπίζει τους αγώνες μακριά απ’ γήπεδό του. Άπαντες παρόντες στην αποστολή της και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και έχει τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.