Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2015 14:09

Επιλογές από Λευκορωσία και Σουηδία

Γράφτηκε από τον

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας, προκύπτουν, ωστόσο, δύο προτάσεις, μία από το πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας και μία από αυτό της Λευκορωσίας που θα μας κρατήσουν «ζεστούς» στοιχηματικά.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία livescore.

Προβάδισμα η Γκρανίτ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Λευκορωσία και το παιχνίδι Γκρανίτ – Τορπέντο Ζοντίνο, στο οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η εντυπωσιακή ως την έβδομη αγωνιστική Γκρανίτ παραμένει τρία ματς δίχως νίκη, όμως έφυγε μία πολύ δύσκολη δυάδα αγώνων, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας απ’ την Μπάτε Μπόρισοφ, αλλά παίρνοντας την περασμένη αγωνιστική μεγάλη εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απ’ τη Σόλιγκορσκ. Έχει κυρίως το μυαλό της στο να μη δεχτεί γκολ και έπειτα να κυνηγήσει μέσω αντεπιθέσεων μία ενδεχόμενη νίκη, κάτι που ορισμένες φορές έχει αποδειχθεί ότι την κάνει έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Διαθέτει καλή έδρα και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Τορπέντο Ζοντίνο που δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο.

Μία τριάδα αγώνων δίχως νίκη πριν απ’ τη διακοπή έριξε αρκετές θέσεις στη βαθμολογία την Τορπέντο Ζοντίνο, από την άλλη, η οποία όμως την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε αρκετά καλύτερη και επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Μινσκ. Είναι στη 12η θέση, αρκετά μακριά απ’ τις θέσεις της Ευρώπης και επιθυμεί να καλύψει το χαμένο έδαφος κάτι που έκανε και πέρυσι, όταν τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση και πήρε το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα, βέβαια, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Παίρνει αποτέλεσμα η Γκάις

Επόμενη πρόταση, το «Χ2» σε απόδοση 2.15, στην αναμέτρηση Λιουνγκσκίλε – Γκάις. Παρά το γεγονός ότι έδειχνε να βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, η Λιουνγκσκίλε έκανε μίνι έκπληξη και πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο απ’ την έδρα της ΑΦΚ Γιουνάιτεντ. Το τελικό 0-4 τα λέει όλα για την εμφάνιση της, που ήταν ασφαλώς η κορυφαία των τελευταίων έξι αγωνιστικών (1-3-2) και η πρώτη που συνδυάστηκε με νίκη σ’ αυτό το σερί. Δεν κέρδισαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία δύο εντός έδρας ματς, όπου μάλιστα δε σκόραραν.

Στον αντίποδα, πιστή στις μεταπτώσεις της απόδοσης της όταν παίζει εντός έδρας, η Γκάις επικράτησε 5-2 της Ουτσίκτενς την περασμένη εβδομάδα. Έγινε ένα απίστευτο πρώτο 45λεπτο, διάστημα όπου σημειώθηκαν όλα τα γκολ! Ήταν η τρίτη νίκη της Γκάις στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς και σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.