Τρίτη, 23 Ιούνιος 2015 13:46

Η «ακτινογραφία» των αγώνων της Τρίτης

Γράφτηκε από τον
Η «ακτινογραφία» των αγώνων της Τρίτης

«Χαλαρή» η σημερινή ημέρα, με τους ρυθμούς να είναι ιδιαιτέρως καλοκαιρινοί και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει περιορισμένες επιλογές. Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, στο πρόγραμμα υπάρχουν αναμετρήσεις σε Σουηδία, Βραζιλία και στην τελική φάση του Euro 2015 U21.

 

Το καλοκαίρι, όμως, για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι συνυφασμένο με τις μεταγραφές. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της θερινής περιόδου όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Έχετε τη δυνατότητα, λοιπόν, να ενημερώνεστε ξεχωριστά για την ομάδα που σας ενδιαφέρει στις κατηγορίες Ολυμπιακός Μεταγραφές, ΠΑΟΚ Μεταγραφές, Παναθηναϊκός Μεταγραφές, ΑΕΚ Μεταγραφές κ.ο.κ.

Πάμε να δούμε τώρα τα σημαντικότερα σημερινά ματς του σημερινού προγράμματος.

Τρελαίνει κόσμο η Παϊσαντού

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Την αρχή θα κάνουν οι Κρισιούμα και Αμέρικα Μινέιρο, που αναμετρώνται στις 01:30, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και τους φιλοξενούμενους όμως να φαντάζουν ιδιαίτερα απειλητικοί μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις τους. Το μεγάλο ματς γίνεται αργότερα (03:50) ανάμεσα σε Παϊσαντού και Βιτόρια Μπαΐα, με τον νικητή να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και να πλησιάζει στο -1 απ’ την κορυφή. 

Μόνο ήττες εκτός η Μπρομαποϊκάρνα

Με μια αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της Σουηδίας. Η Φρέι υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επικράτηση, τόσο εξαιτίας της εντός έδρας αποτελεσματικότητας της (αήττητη στα τελευταία πέντε ματς στο γήπεδο της), όσο και της εκτός έδρας παθητικότητας των φιλοξενουμένων. Μόνο ήττες μετράει εκτός έδρας (6/6) η Μπρομαποϊκάρνα, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο απογοητευτική.

Το πάνω χέρι τα «μικρά πάντσερ»

Στο Euro U21, ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση είναι η Γερμανία, που της αρκεί ακόμα και η ήττα στο αποψινό, αρκεί να μην κερδίσει στο άλλο ματς η Δανία. Είναι δεδομένο πάντως ότι καμία από τις εθνικές Γερμανίας δεν μπαίνει ποτέ με αυτή τη λογική και πάντα ψάχνουν τη νίκη. Αυτό θα γίνει και απόψε, με στόχο να έχει ευκολότερο (θεωρητικά) σταύρωμα στα ημιτελικά. Η οικοδέσποινα Τσεχία τώρα, τρέλανε κόσμο κόντρα στη Σερβία και ψάχνει ακόμα μία υπέρβαση σήμερα. Δεδομένα δεν είναι το φαβορί στο ζευγάρι, αν και οι αποδόσεις την αδικούν.

Την κατάσταση στα χέρια τους οι Δανοί

Μπορεί απέναντι στη Γερμανία να μην είχε αντιστάσεις η Δανία, συνεχίζει πάντως να κρατάει την κατάσταση στα χέρια της και με νίκη στο αποψινό ματς προκρίνεται σίγουρα και αν δεν κερδίσει στο άλλο η Γερμανία, θα τερματίσει και πρώτη στον όμιλο της. Η Σερβία μας απογοήτευσε πλήρως στο δεύτερο παιχνίδι της με την Τσεχία και για να προκριθεί πλέον δεν της αρκεί μόνο να κερδίσει το αποψινό, αλλά θέλει και να μην πάρει ούτε βαθμό η οικοδέσποινα στο άλλο ματς. Σύμμαχο της για απόψε πάντως έχει και την παράδοση, όντας αήττητη στα τελευταία πέντε με τους Δανούς, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.