Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 15:41

Δύο εκπλήξεις και ένα Over!

Γράφτηκε από τον
Δύο εκπλήξεις και ένα Over!

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η Τρίτη με τα παιχνίδια για το δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη να πρωταγωνιστούν στο σημερινό πρόγραμμα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για όλες τις μεταγραφές 2015-16 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προβάδισμα η Βέντσπιλς

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, Βέντσπιλς – Ελσίνκι, στο οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.60 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τον 2ο προκριματικό γύρο ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η περσινή πρωταθλήτρια Λετονίας, Βέντσπιλς. Είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η αγωνιστική, με την Βέντσπιλς να είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Λιεπάγια. Μετράει τη φετινή σεζόν μόλις μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εμφανίζεται αρκετά δυνατή στην έδρα της, όπου στα έξι από τα οχτώ παιχνίδια της κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της.

Η... μόνιμη πρωταθλήτρια Φινλανδίας Ελσίνκι, τα έξι τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τις πολλές παραστάσεις της στη διοργάνωση δεν έχει καταφέρει να κάνει την υπέρβαση. Πέρσι έφτασε μέχρι τον 3ο προκριματικό όπου αποκλείστηκε από τον ΑΠΟΕΛ, μπήκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα όπου απέκλεισε την Ραπίντ Βιέννης (2-1, 3-3), ενώ προκρίθηκε στην φάση των ομίλων, όπου τερμάτισε τρίτη στον 2ο όμιλο πίσω από Κλαμπ Μπριζ και Τορίνο. Όπως η Βέντσπιλς, έτσι και η Ελσίνκι βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, ενώ προέρχεται από την ήττα με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής από την Ροβανιέμι, με την Ελσίνκι να παραμένει πάντως στην κορυφή της Βεϊκαουσλίγκα και στο +1 από την αντίπαλο της, έχοντας ωστόσο, δυο παιχνίδια περισσότερα. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες και δυο ισοπαλίες. Ανάλογο έργο και μακριά από την έδρα της, με την πρωταθλήτρια Φινλανδίας να μετράει μόλις μια νίκη στις εφτά τελευταίες εξόδους της. Η Βέντσπιλς, λοιπόν, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα τη στηρίξουμε.

Over στο «Park Hall»

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Νιου Σεντς – Βιντεότον. Εύκολο αποδείχτηκε το πρώτο φετινό εμπόδιο στην πρώτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Νιου Σεντς, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Τόρσαβν από τα Νησιά Φερόε και έπειτα πήρε μία ακόμα νίκη στην έδρα της, με 4-1. Οι πρωταθλητές Ουαλίας στοχεύουν στο να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο κάτι που έχουν καταφέρει ως τώρα μία φορά το 2010-11 όταν και είχαν αποκλειστεί απ’ την Άντσερλεχτ με συνολικό σκορ 6-1. Σε σχέση με την αντίπαλό τους υστερούν και σε ποιότητα αλλά και σε ετοιμότητα μιας και το πρωτάθλημα Ουαλίας ξεκινάει στις 22 Αυγούστου, ενώ το ουγγρικό την ερχόμενη εβδομάδα.

Το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2010-11 κατέκτησε την περασμένη σεζόν η Βιντεότον αφήνοντας πίσω της επτά βαθμούς τη Φερεντσβάρος. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στις 5 Ιουλίου στον τελικό του ουγγρικού Σούπερ Καπ ηττήθηκε με 3-0 απ’ τη Φερεντσβάρος δείχνοντας ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμη παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα. Τρεις άνθρωποι των Ούγγρων παρακολούθησαν τον δεύτερο αγώνα της αντιπάλου τους με την Τόρσαβν, συμπεριλαμβανομένου και του νέου προπονητή, Μπέρναρντ Κασόνι, για να έχουν μία εικόνα για το τι θ’ αντιμετωπίσουν και να μην πέσουν θύματα έκπληξης, όντας το φαβορί για την πρόκριση. Σήμερα, περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ανταγωνιστική η Ντίλα Γκόρι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το χάντικαπ +1 γκολ της Ντίλα Γκόρι σε απόδοση 2.60 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Παρτιζάν (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Ντίλα Γκόρι. Αν η Ντίλα Γκόρι ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Πετυχημένη η περασμένη σεζόν για την Παρτιζάν, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας, εξασφαλίζοντας έτσι παράλληλα, την συμμετοχή της για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο, όπου αποκλείστηκε από την Λουντογκόρετς, ενώ η καλύτερη επίδοση της σημειώθηκε την σεζόν 2010-11 όταν κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ομίλους. Στον πάγκο της παραμένει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον Μάρτιο, με την Παρτιζάν να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό.

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε την περσινή σεζόν η Ντίλα, εξασφαλίζοντας έτσι αυτόματα και το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο, με τους Γεωργιανούς να πραγματοποιούν σήμερα την παρθενική τους εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν, αφήνοντας πίσω τους ομάδες όπως Μπατούμι και Ντιναμό Τιφλίδας και θα προσπαθήσει να φύγει σήμερα με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Σερβία στην πρώτη της εμφάνιση στην διοργάνωση. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι μπορεί να «κοιτάξει στα μάτια» την Παρτιζάν και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.