Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2015 14:27

Νίκη γενεθλίων η Τίγκρε, δυνατό ματς στη Μόσχα

Γράφτηκε από τον
Νίκη γενεθλίων η Τίγκρε, δυνατό ματς στη Μόσχα

Εμφανώς πιο περιορισμένο σε σχέση με το Σαββατοκύριακο είναι το σημερινό δευτεριάτικο κουπόνι, όμως αυτό δε σημαίνει ότι λείπει η ποικιλία επιλογών.

Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα στο ίντερνετ.

113 κεράκια σβήνει η Τίγκρε και... θέλει νίκη

Δύο ματς στο σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α' Αργεντινής. Η Τίγκρε θα επιδιώξει την εντός έδρας νίκη επί της Κίλμες, προκειμένου να γιορτάσει... σωστά τα 113α της γενέθλια. «Κύκνειο άσμα» για τον κόουτς Αλμέιδα στον πάγκο της Μπάνφιλντ, στο εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ Σαραντί.

Κομμένο και ραμμένο για «Χ» το ματς στη «Norrporten Arena»

Τη Χάμαρμπι φιλοξενεί απόψε στην έδρα της η Σούντσβαλ. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα τους, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τους φιλοξενούμενους μακριά από αυτή για το πρωτάθλημα της Σουηδίας!

Προβάδισμα για το «τρίποντο» η Γκάις

Την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης έχει απόψε η Γκάις στην έδρα της Μιάλμπι, στα τέσσερα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της οποίας σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Σουηδίας.

Δυνατή στην έδρα της η Λειψία

Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα η Λειψία στην εντός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Γκρόιτερ Φιρτ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Θα «σπάσει το ρόδι» η Νόρτζελαντ;

Νόρτζελαντ εναντίον Άαλμποργκ στο σημερινό «μενού» του δανέζικου πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ακόμα τους πρώτους βαθμούς, καθώς συνδύασαν με ήττες τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η Άαλμποργκ, από την πλευρά της, είναι αήττητη με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Βγαίνει το ζευγάρι τελικού

Τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ έχουμε στην Ιρλανδία. Η Σάμροκ Ρόβερς κοντράρεται με τη Σεντ Πάτρικς και η Γκαλογουέι με την Ντάνταλκ. Βάσει εικόνας, οι Σάμορφκ Ρόβερς και Ντάνταλκ έχουν προβάδισμα.

Αμφίρροπη «μάχη» στην πρωτεύουσα

Με το ντέρμπι της Σπαρτάκ με τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του ρωσικού πρωταθλήματος τη Δευτέρα. Οι Μοσχοβίτες προέρχονται απ’ τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Κράσνονταρ με 1-0 και θέλουν δεύτερη συνεχή επιτυχία με τους Παρσίβλιουκ και Μακέεφ να είναι εκτός, ενώ η Ευρωπαία Ρούμπιν θα παίξει δίχως τους Κρεκβέλια και Βακασό, ενώ είναι πιο καταπονημένη μετά το παιχνίδι στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς (νίκη 3-2) για το Γιουρόπα Λιγκ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.