Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015 13:50

Σε καλό φεγγάρι η Μπρεϊνταμπλίκ

Γράφτηκε από τον

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας, το σημερινό δευτεριάτικο κουπόνι προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες επιλογές. Καταλήγουμε σε τριάδα προτάσεων από το Κύπελλο Γερμανίας και τα πρωταθλήματα Ισλανδίας και Ρωσίας.

 

Eσείς, φυσικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το livescore.

Στο ύψος της... η Μπρεϊνταμπλίκ

Ξεκινάμε από την Ισλανδία, όπου προτείνουμε το "2 DNB" της Μπρεϊνταμπλίκ επί της Βαλούρ σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεύτερο κολλητό "χαστούκι" για τη Βαλούρ, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στην προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Οι ήττες από Βίκινγκουρ (0-1 εντός) και Χαφναρφιόρντουρ (2-1 εκτός) καθιστούν επιτακτικό το τρίποντο στο σημερινό ματς, αν και ο αντίπαλος μόνο ως εύκολος δε λογίζεται. Η Μπρεϊνταμπλίκ, από την πλευρά της, έχει συλλέξει επτά βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), με χαρακτηριστικό στοιχείο την πολύ καλή της άμυνα. Το μοναδικό γκολ που δέχθηκε σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν και αυτό που έφερε τη μοναδική ήττα και μιλάμε για το 0-1 από τη Φίλκιρ στις 20 Ιουλίου. Οι 26 βαθμοί τη φέρνουν μόλις στο -4 από την κορυφή, οπότε μόνο... αδιάφορη δεν την αφήνει το σημερινό ματς.

 

Με τα γκολ στη Ρωσία

Η δεύτερη πρόταση έρχεται από το ρωσικό πρωτάθλημα και αφορά το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Κράσνονταρ με την Κούμπαν σε απόδοση 2.02. Την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πανηγυρίζει η Κρασνοντάρ, καθώς κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης την Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-0, 3-3) και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελσίνκι στην επόμενη φάση. Στρέφει προσωρινά την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ροστόφ και παρέμεινε έτσι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες μετά και την ήττα από την Σπαρτάκ Μόσχας (0-1). θέλει σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί κόντρα στην ντεφορμέ Κούμπαν. Δεν μπόρεσε για ακόμη ένα παιχνίδι να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με την Κούμπαν να αναδεικνύεται την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλη 1-1 με την Ούφα. Προηγήθηκε στο 35’ με τον Ιγκνατίεφ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της με τον Ίγκμπουν στο 51’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αλλά και με το ίδιο σκορ (1-1), με την Κούμπαν να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Με αυτά τα δεδομένα, το Goal/Goal μας φαντάζει ως η πιο έξυπνη επιλογή.

 

Over στο Κύπελλο Γερμανίας

Τέλος, πηγαίνουμε με το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Άλεν με την Νυρεμβέργη για το Κύπελλο Γερμανίας (απόδοση 2.00).Υπενθυμίζεται ότι το ματς είναι νοκ-άουτ και ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός Φόλμαν της Άλεν μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Φορτούνα Κολωνίας. Μετά από δύο αγωνιστικές η Αάλεν μετράει ισάριθμους βαθμούς, μιας και είχε προηγηθεί το 0-0 της πρεμιέρας με την Τσεμνίστερ. Λίγα πράγματα πάντως και σε αυτό το παιχνίδι της, δείχνει πως θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας μετά τον υποβιβασμό της. Η Νυρεμβέργη κατάφερε να αφήσει πίσω της την τραυματική πρεμιέρα με την εξάρα από τη Φράιμπουργκ, πανηγυρίζοντας το πρώτο φετινό τρίποντο με το 3-2 επί της Χάιντενχαϊμ. Βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα πάντως η ισοπαλία θα ήταν σαφώς πιο δίκαιο αποτέλεσμα, μιας και οι Φράγκοι έκαναν κάκιστο δεύτερο ημίχρονο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές 2015 σε Ελλάδα και Ευρώπη.