Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 13:55

«Περνάει» από την Μπρεστ η Αζαξιό

Γράφτηκε από τον

Πολύ ενδιαφέρον στοιχηματικά το κουπόνι της Παρασκευής, με πλούσια δράση στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη. Πέντε προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία και Νορβηγία! Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

 

Παίρνει αποτέλεσμα η Αζαξιό

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Μπρεστ – Αζαξιό, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.05. Μετά το στραπάτσο στο Λιγκ Καπ από τη νεοφώτιστη Μπουργκ Περονάζ στα πέναλτι, ήρθε και μία ξεγυρισμένη τριάρα για τους «μπρεστουά» στην έδρα της δυνατής Νανσί. Έχει βέβαια ελαφρυντικό το συγκρότημα του Ντιπόντ το γεγονός πως για 75 και πλέον λεπτά αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, με τη σεμνή τελετή να έχει ήδη λάβει τέλος από το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης.

Η Αζαξιό εξακολουθεί να μη βρίσκει λύσεις επιθετικά, σε συνδυασμό δε και με την απουσία του κορυφαίου στράικερ που έχει στο ρόστερ της, του Φοβέργκ, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη την Εβιάν. Κρατάει πάντως την καλύτερη της αμυντική λειτουργία και αυτή τη φορά, ενδεικτικά τα μόλις δύο τέρματα παθητικό σε 360 αγωνιστικά λεπτά. Πολύ σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Φοβέργκ στο σημερινό παιχνίδι, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Over στο Μπέρμιγχαμ

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι. Η Μπέρμιγχαμ δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ. Ο λόγος ήταν πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Μπρέντφορντ, την οποία αντιμετώπιζε, ήταν προβληματικός κι έτσι η αναμέτρησή τους μετατέθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου. Στις δύο μέχρι στιγμής αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Ρόουετ σημείωσε μία νίκη κόντρα στη Ρέντινγκ (2-1 εντός έδρας) και μία ισοπαλία με αντίπαλο την Μπέρνλι (2-2 εκτός έδρας).

Από την άλλη, χωρίς νίκη παραμένει η Ντέρμπι μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κλέμεντ αναδείχθηκε ισόπαλο κόντρα στις Μπόλτον (0-0 εκτός έδρας), Τσάρλτον (1-1 εντός έδρας) και Μίντλεσμπρο (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα, γνώρισε και τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Πόρτσμουθ (2-1 εκτός έδρας). Σήμερα, αναμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over 2.5 γκολ να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Με τα γκολ στην Τουρκία

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Τουρκία και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι ανάμεσα στην Κασίμπασα και την Μπουγιουκσεχίρ. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Κασίμπασα. Το συγκρότημα του Καλιμπάι παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Γκαζιάντεπσπορ εκτός έδρας, παίρνοντας τους τρεις πρώτους βαθμούς του στη σεζόν 2015/16. Σημαντικό ρόλο στη νίκη της έπαιξε και το γεγονός πως η αντίπαλός της αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 38’, λόγω της αποβολής του Σουμέ.

Στον αντίποδα, η Μπουγιουκσεχίρ μπήκε με το …αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη νεοφώτιστη Αντάλιασπορ. «Δήμιος» για την Μπουγιουκσεχίρ αποδείχθηκε ο Ετό, ο οποίος σημείωσε δύο υπέροχα γκολ στο ντεμπούτο του. Με βάση την εικόνα, λοιπόν, των δύο ομάδων την προηγούμενη εβδομάδα, αναμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ σήμερα!

Κερδίζει η Λίλεστρομ

Περνάμε στη Νορβηγία και τον αγώνα Λίλεστρομ – Τρόμσο, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.06. Ένα πρόγραμμα «φωτιά» απέναντι στις δύο πρώτες της βαθμολογίας Ρόζενμποργκ και Στάμπαεκ είχε να βγάλει τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Λίλεστρομ χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό γνωρίζοντας τη συντριβή με 5-0 εντός έδρας και 3-2 εκτός αντίστοιχα. Έχει υποχωρήσει στη δέκατη θέση και είναι στο +5 απ’ τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, ενώ αντίθετα οι ελπίδες που είχαν για Ευρώπη έχουν τελειώσει και φέτος. Θέλει τη νίκη απέναντι στην προτελευταία Τρόμσο ώστε ν’ απομακρυνθεί απ’ την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ως το τέλος.

Τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες πήρε την περασμένη αγωνιστική η Τρόμσο, από την πλευρά της, όμως στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την ουραγό Σάντεφιορντ χωρίς να καταφέρει να ξεκολλήσει και εκείνη απ’ την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν αφού έχουν συμπληρωθεί στα 2/3 της διοργάνωσης και η Τρόμσο είναι σταθερά εντός ζώνης υποβιβασμού, θυμίζοντας τις άσχημες μέρες πριν από δύο χρονιά όταν και είχε «πέσει» κατηγορία.

Προβάδισμα η Φόλενταμ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το «2 DNB» σε απόδοση 2.40 στην αναμέτρηση της Β’ Ολλανδίας, Ντόρντρεχτ – Φόλενταμ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα με νίκη 3-1 εντός έδρας επί της Αϊντχόφεν, η Ντόρντρεχτ στο δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της ηττήθηκε με 1-0 εκτός απ’ την Έμεν, με την πρώτη γκέλα της για φέτος να έρχεται αρκετά νωρίς.

Άκρως ενθαρρυντικά έχει ξεκινήσει τη φετινή της προσπάθεια η Φόλενταμ που είχε συντρίψει με 4-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα την Μπρέντα και την επόμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 εντός της Ντε Μπος. Αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι μέσα απ’ τα πλέι οφ, δηλαδή την άνοδό της, είναι το ζητούμενο για φέτος και όλα δείχνουν ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να πανηγυρίσει στο τέλος. Σήμερα, παράλληλά, θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη και θα τη στηρίξουμε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.