Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 16:22

Δε χάνουν Λίβερπουλ και Παναιτωλικός

Γράφτηκε από τον

Δευτέρα σήμερα και το στοιχηματικό πρόγραμμα μπορεί να μην είναι τόσο «πλούσιο» όσο αυτό των προηγούμενων ημερών, αλλά παρουσιάζει και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη Σούπερλιγκ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στα δύο παιχνίδια που δεσπόζουν στο κουπόνι. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore ΟΠΑΠ.

Δύσκολη «έξοδος» για ΠΑΟ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, στην οποία θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.90. Ο ανανεωμένος Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και αμφότερες οι ομάδες υπόσχονται ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, καθώς για διαφορετικούς λόγους, θέλουν πολύ να ξεκινήσουν με το «δεξί». Η μοίρα τα έφερε έτσι, που τόσο οι Αγρινιώτες, όσο και οι πράσινοι, σήμερα αναζητούν απαντήσεις. Σε ό,τι αφορά τον Παναιτωλικό, αυτό έχει να κάνει με την σαρωτική αλλαγή του βασικού κορμού της ομάδας, αλλά και την αλλαγή του προσώπου στην άκρη του πάγκου. Ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να αποχαιρετήσει το δικό του δημιούργημα, στη θέση του ήρθε ο Λιονέλ Πόντες, επιλογή με εχέγγυα, αλλά και ρίσκο. Το ρόστερ των Αγρινιωτών άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παρελθόν αποτελούν οι βασικοί Μαρτίνες, Μαλεζάς, Εντζεγκέλε, Φωτάκης, Άλβες, Μορένο, Ράφαελ και Γοδόι, οι μοναδικοί που έμειναν ήταν οι Κούσας, Μπεχαράνο, Βιγιαφάνες και Κάπελ. Δέκα μέχρι στιγμής οι προσθήκες.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, «χρωστάει» μια καλή εμφάνιση έπειτα απ’ το «κάζο» με την Κλαμπ Μπριζ (ήττα 3-0 και αποκλεισμός), αλλά και τη μετριότατη αγωνιστική παρουσία με την Γκαμπάλα την Πέμπτη για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ζήτημα να έπαιξε δέκα λεπτά υποφερτό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη κόντρα στην Γκαμπάλα, αντίπαλος που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έπρεπε να τον προβληματίσει. Ωστόσο, το «τριφύλλι» ήταν ασύνδετο, χωρίς ιδέες και δημιουργικότητα, άνευρο και απαθές. «Στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Μειώθηκαν τα παιχνίδια, δυνάμωσε το πρωτάθλημα», είπε ο Γιάννης Αναστασίου, που επεσήμανε στους παίκτες του ότι περιμένει καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το ματς της Πέμπτης. Αμφίρροπο, λοιπόν, το σημερινό παιχνίδι και θεωρούμε ότι η ομάδα του Αγρινίου θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι Άρσεναλ – Λίβερπουλ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.20. Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ολοκληρώνεται το βράδυ η 3η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο «Εμιρέιτς», θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» υπέστησαν ψυχρολουσία στην πρεμιέρα με την εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ (0-2), όμως το περασμένο σαββατοκύριακο έβαλαν τα πράγματα σε... τάξη με το διπλό επί της (επίσης) συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας.

Στον αντίποδα, χωρίς να αποδώσει ποιοτικό ποδόσφαιρο, η Λίβερπουλ έχει κατορθώσει να κάνει το 2/2 και σήμερα προσβλέπει στην πρώτη μεγάλη φετινή νίκη της, προκειμένου να ανεβεί στην κορυφή με μοναδική συγκάτοικο τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην πρεμιέρα του «Μπριτάνια» οι «κόκκινοι» χρειάστηκαν ένα εκπληκτικό γκολ του Φιλίπ Κουτίνιο στο τέλος για να πάρουν το διπλό, ενώ την περασμένη Δευτέρα επικράτησαν επίσης με 1-0 της Μπόρνμουθ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία (ακυρώθηκε δικό τους γκολ και κατακυρώθηκε λαθεμένα το γκολ του Μπεντέκε). Οι ουσιαστικές «εξετάσεις» της φετινής Λίβερπουλ δίνονται σήμερα και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ουνιόν Εσπανιόλα με κάλυψη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις για σήμερα με το πρωτάθλημα της Χιλής και το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Αντοφαγάστα – Ουνιόν Εσπανιόλα. Τρίτο ματς σήμερα για την Αντοφαγάστα στο Απερτούρα, αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη. Ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε (1-1) και Αουντάξ Ιταλιάνο (0-0), αποτελέσματα που κρίθηκαν απόλυτα ικανοποιητικά αν σκεφτεί κανείς την εξέλιξη των αγώνων. «Σφυροκοπήθηκε» και στα δύο ματς η Αντοφαγάστα, απορίας άξιον πως κατάφερε να μη χάσει σε κανένα εκ των δύο. Πρόκειται με διαφορά για την πιο τυχερή ομάδων των πρώτων αγωνιστικών, αφού η Ουν. Ντε Τσίλε έχασε πέναλτι στο 90’, ενώ η Αουντάξ Ιταλιάνο σπατάλησε καμία δεκαριά ευκαιρίες!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Απερτούρα αναζητά ακόμη η Εσπανιόλα. Δεν ξεκίνησε καλά η παρουσία του κόουτς Βεργκάρα στον πάγκο των «Ισπανών», οι οποίοι υπέστησαν 2/2 ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Αρχικά, έχασαν εντός έδρας 1-2 απ’ την Κόλο Κόλο στην πρεμιέρα, όπου όμως έκαναν καλή εμφάνιση, κάτι που δε συνέβη την εναντίον της Παλεστίνο (εκτός έδρας ήττα 2-1). Βελτιωμένη η παρουσία της Εσπανιόλα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ουατσιπάτο, προηγήθηκε 2-1 και έδειχνε ότι ήταν κοντά στο 3-1, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 85’ και περιορίστηκε στην ισοπαλία. Πάντως, η εμφάνιση της ήταν καλή και άξιζε τη νίκη, την οποία θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει σήμερα!

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.