Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 14:59

Κερδίζει η Μπρεστ, προβάδισμα ο Πλατανιάς

Γράφτηκε από τον

Πλήρης αγωνιστική δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς τα περισσότερα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματος έχουν εμβόλιμη αγωνιστική, όπως φυσικά και η Σούπερλιγκ.

Εμείς καταλήγουμε σε εξάδα επιλογών.

Ισχυροί οι Χανιώτες

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με ελληνικό «χρώμα», επιλέγοντας τον «1 DNB» του Πλατανιά επί του Ηρακλή σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι Κρητικοί ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με 3/3 ήττες, έχοντας όμως να βγάλουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα. Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα απ’ την ΑΕΚ (3-0), συνέχισαν με την εντός έδρας ήττα απ’ τον Ατρόμητο (1-2) και πριν από δύο εβδομάδες έχασαν 3-1 εκτός έδρας απ’ τον Ολυμπιακό. Μοναδικό αναπάντεχο αποτέλεσμα αυτό εναντίον του Ατρομήτου, καθώς οι άλλες δύο ήττες μπορούν να χαρακτηριστούν εντός προγράμματος. Δε φαίνεται να υπάρχει ανησυχία στις τάξει των Κρητικών, αφού οι εμφανίσεις τους ήταν αξιοπρεπείς, ειδικά κόντρα στον Ατρόμητο, απ’ τον οποίο δεν άξιζαν να χάσουν. Ανίκανος να διαχειριστεί τις εντός έδρας αναμετρήσεις έδειξε ο Ηρακλής. Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν με το εύκολο πέρασμα απ’ την Μυτιλήνη με το 0-1 επί της Καλλονής, άφησαν υποσχέσεις με την εξαιρετική εμφάνιση, αυτές όμως «γκρεμίστηκαν» στη συνέχεια. Ακολούθησαν δύο σερί ήττες στο «Καυτανζόγλειο» από Πανιώνιο (0-1) και Λεβαδειακό (0-1) με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Ανεπαρκής επιθετική συμπεριφορά, λίγες λύσεις κόντρα στις κλειστές άμυνες, ευάλωτοι αμυντικά στις αντεπιθέσεις. Εναντίον του Λεβαδειακού ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, εντούτοις οι περισσότερες καλές στιγμές που δημιούργησε ολοκληρώθηκαν με άσχημο τρόπο.

Κυρίαρχη η Μπρεστ

Συνεχίζουμε με Β' Γαλλίας, όπου πηγαίνουμε με τον «Άσσο» της Μπρεστ επί της Νιορ σε απόδοση 2.00. Εντός έδρας η Μπρεστ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, μετράει 3/3 νίκες, εκεί πήρε τους 9/11 πόντους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ήττα της Παρασκευής ήταν η πρώτη των γηπεδούχων μετά τις 15 Αυγούστου. Μια διαφορετική Νιόρ περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, έπειτα απ’ την πρώτη νίκη που πήρε την Παρασκευή. Κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Νιμ, ξεπέρασε το άγχος και τη νευρικότητα που την είχαν «πνίξει» και έβγαλε καλά στοιχεία στο γήπεδο. Ήταν το πρώτο «τρίποντο» έπειτα από τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Νιόρ, η οποία είναι φανερό πως θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Έχει... τύχες η Βέρντερ

Από την Μπουντεσλίγκα επιλέγουμε το «2 DNB» της Βέρντερ Βρέμης επί της Ντάρμσταντ σε απόδοση 2.05. Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα υπέστη το Σάββατο (19/9) η Ντάρμσταντ, από την Μπάγερν με 0-3. Πριν από αυτή την αναμέτρηση η Ντάρμσταντ παρέμενε αήττητη, καθώς είχε σημειώσει μία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν (1-0 εκτός έδρας) και τρεις σερί ισοπαλίες με αντιπάλους τις Ανόβερο (2-2 εντός έδρας), Σάλκε (1-1 εκτός έδρας) και Χόφενχαϊμ (0-0 εντός έδρας). Χωρίς νίκη παραμένει στις τρεις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε στη διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Βέρντερ Βρέμης στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, μετά τις δύο σερί νίκες που σημείωσε κόντρα στις Γκλάντμπαχ (2-1 εντός έδρας) και Χόφενχαϊμ (3-1 εκτός έδρας). Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σκρίπνικ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ίνγκολσταντ (1-0) το Σάββατο (19/9), χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρτμαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την απόφαση του διαιτητή, κάτι που οδήγησε αυτόν στο να δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα του στον Μπάργκφρεντε ένα λεπτό αργότερα. Θεωρούμε ότι η Βέρντερ έχει δυνατότητες για να κάνει το 3/4.

Νίκη για Τσεζένα

Η τέταρτη επιλογή μας είναι ο «Άσσος» της Τσεζένα επί της Μόντενα σε απόδοση 1.94. Δύο νίκες μετράει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Serie Β η Τσεζένα, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Το συγκρότημα του Ντράγκο επικράτησε των Μπρέσια (2-0 εντός έδρας) και Άσκολι (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τη Βίρτους Εντέλα (2-1 εκτός έδρας). Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Βιτσέντζα (1-0 εντός έδρας) και Αβελίνο (2-0 εκτός έδρας) η Μόντενα σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Σέριε Β. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή (18/9) το συγκρότημα του Κρέσπο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τερνάνα επικρατώντας εντός έδρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ολιβέρα τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. Πιστεύουμε ότι η Τσεζένα είναι... έτοιμη για την τρίτη φετινή νίκη της.

Μπορεί... η Ρεμς

Από την Α' Γαλλίας πηγαίνουμε με το «2 DNB» της Ρεμς επί της Ανζέ σε απόδοση 2.15. Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για την Ανζέ, που δεν είχε προβλήματα κόντρα στην Τρουά το Σάββατο. Επικράτησε 1-0, παρά το γεγονός μάλιστα ότι έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 33’ εξαιτίας της δίκαιης απευθείας αποβολής του Ν’ Εντόι. Μετράει μόλις μια ήττα στις πρώτες 6 αγωνιστικές, την υπέστη εκτός έδρας απ’ τη Λοριάν με 3-1. Δεν είναι μόνο καλή ομάδα, αλλά διαθέτει και χαρακτήρα η Ρεμς, κάτι που έδειξε και το Σάββατο κόντρα στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Υποχρέωσε τους Παριζιάνους σε δεύτερη σερί γκέλα, πήρε το εντός έδρας 1-1, αποτέλεσμα που ασφαλώς μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλέσει. Μεστή εμφάνιση απ’ την ομάδα του κόουτς Γκεγκάν, είχε κοντά τις γραμμές της, κινδύνευσε πραγματικά σε λίγες στιγμές και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία κόντρα σε μια... υπερομάδα.  Ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική που δε χάνει η Ρεμς, σ’ αυτό το σερί πήρε μια νίκη και δύο ισοπαλίες, σκόραρε σε όλα τα ματς.

No Goal στο «Μαντέσκι»

Τέλος, επιλέγουμε το «No Goal» στην αναμέτρηση της Ρέντινγκ με την Έβερτον για το αγγλικό Λιγκ Καπ, σε απόδοση 2.00. Η συγκομιδή των 12 βαθμών σε οκτώ ματς κρατά τη Ρέντινγκ στα υψηλά πατώματα της Τσάμπιονσιπ, καθώς αυτή τη στιγμή τη συναντάμε στην 6η θέση. Το σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζεται με... σχετική προσοχή, καθώς η θετική πορεία στο πρωτάθλημα αποτελεί τη σαφή προτεραιότητα. Πάντως, οι «ρόιαλς» έχουν συνδυάσει με νίκες τα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και το διπλό πρόκρισης επί της Πόρτσμουθ (1-2) στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ. Για την Έβερτον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μπορούμε να δώσουμε ένα θετικό πρόσημο, αναφορικά με την πορεία στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα συνθέτουν το σερί, με κύριο «καύχημα» το νικηφόρο 3-1 επί της Τσέλσι του προπερασμένου σαββατοκύριακου. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.