Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 16:46

Κερδίζουν Γιουνάιτεντ και Σίτι

Γράφτηκε από τον

Βραδιά Champions League και η σημερινή με ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τα δύο «δυνατά» σημεία της ημέρας να είναι οι νίκες των ομάδων από το Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, απέναντι σε Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα.

 

Νίκη για Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε τις προβλέψεις Champions League από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βόλφσμπουργκ, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.83. Με το …αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκρότημα του Φαν Χάαλ ταξίδεψε στην Ολλανδία και την έδρα της Αϊντχόφεν πριν από δύο βδομάδες και ηττήθηκε με 1-2. Μετά από αυτή την αναμέτρηση οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να επικρατήσουν των Σαουθάμπτον (3-2 εκτός έδρας) και Σάντερλαντ (3-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, ενώ στο ενδιάμεσο αυτών πήραν την πρόκριση στη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας επικρατώντας της Ίπσουϊτς (3-0 εντός έδρας).

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο της Βόλφσμπουργκ μετά από έξι χρόνια και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα πριν από δύο βδομάδες οι «λύκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 στην έδρα τους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έπειτα από αυτή την αναμέτρηση το συγκρότημα του Χέκινγκ σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε της Χέρτα (2-0 εντός έδρας), μοιράστηκε από ένα βαθμό με το Ανόβερο (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε βαρύτατη ήττα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 5-1. Η Γιουνάιτεντ έχει το προβάδισμα απόψε και θα τη στηρίξουμε.

«Διπλό» η Σίτι

Συνεχίζουμε με το «Διπλό» σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Γκλάντμπαχ τις υποχρεώσεις της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί ταξίδεψαν στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσουν την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 3-0. Μετά από αυτή την αναμέτρηση η Γκλάντμπαχ αγωνίστηκε στην έδρα της Κολωνίας, από την οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 που σήμανε την αποχώρηση του Φαβρ από την τεχνική ηγεσία της μετά από περίπου 4,5 χρόνια. Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα στον πάγκο της Γκλάντμπαχ κάθεται ο Σούμπερτ, ο οποίος μετράει ισάριθμες νίκες, δείχνοντας να έχει ανεβάσει τη ψυχολογία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών μετά το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Σε αγωνιστική κρίση φαίνεται πως βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες δύο βδομάδες. Μετά τις πέντε σερί νίκες που σημείωσε στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, το συγκρότημα του Πελεγκρίνι φιλοξένησε στην έδρα του τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων και ηττήθηκε με 1-2. Στη συνέχεια οι «πολίτες» γνώρισαν άλλες δύο ήττες για το πρωτάθλημα από τις Γουέστ Χαμ (2-1 εντός έδρας) και Τότεναμ (4-1 εκτός έδρας). Στο ενδιάμεσο αυτών είχαν καταφέρει να προκριθούν στη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας σε βάρος της Σάντερλαντ (4-1 εκτός έδρας). Ποιοτικότερη η Σίτι, μπορεί να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση.

Δε χάνει η Σαχτάρ

Τρίτη επιλογή, το «1Χ» σε απόδοση 2.08 στην αναμέτρηση Σαχτάρ Ντόνετσκ – Παρί Σεν Ζερμέν. Συνεχίζονται οι… επικίνδυνες αποστολές για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ουκρανοί έχουν κληρωθεί σε δύσκολο όμιλο. Υπέστησαν ήττα στην πρεμιέρα με 4-0 απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία δεν κατάφεραν να απειλήσουν σχεδόν καθόλου. Ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες για τη Σαχτάρ, κόντρα σε Σταλ (2-0) και Ολιμπίκ (2-3) για το πρωτάθλημα και την Τέρνοπιλ (0-5) για το Κύπελλο.

Εξαιρετική εβδομάδα προηγήθηκε για την Παρί Σεν Ζερμέν, που έδωσε πειστικές απαντήσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί δύο σερί γκέλες με Μπορντό (2-2 εντός) και Ρεμς (1-1 εκτός), με την κριτική για τη συμπεριφορά της άμυνας να γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι έδωσαν απαντήσεις με δύο εμφατικές νίκες κόντρα σε Γκινγκάμπ (3-0 εντός) και Ναντ (1-4 εκτός), παιχνίδια που τους διατήρησαν στην κορυφή της Ligue 1. Δεν είχε προβλήματα κόντρα στη Μάλμε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (2-0). Έπαιξαν όσο χρειάστηκε οι Γάλλοι, σκόραραν γρήγορα με τον Ντι Μαρία (απίθανο πλασέ), «κλείδωσαν» τη νίκη στο 60’ με τον Καβάνι να σκοράρει έπειτα από εκπληκτικό τακουνάκι-ασίστ του Ζλάταν. Κόντρα στη Σαχτάρ, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι Ουκρανοί μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

No Goal στη Σουηδία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με το No Goal σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Μάλμε – Ρεάλ Μαδρίτης. Γιορτή είναι παιχνίδια όπως το σημερινό για τη Μάλμε, που δεν αναμένεται να τα ζήσει την επόμενη σεζόν. Αυτό διότι απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για το φινάλε του σουηδικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στο -9 από Γκέτεμποργκ και Νόρκεπινγκ, στο -6 από την 3η ΑΪΚ και στο -1 απ’ την 4η Έλφσμποργκ. περσινή παρθενική συμμετοχή της στους ομίλους ήταν κάκιστη. «Μάζεψε» συνολικά 15 γκολ, σκόραρε μόλις τέσσερα (όλα κόντρα στον Ολυμπιακό!) και μοιραία έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 3 πόντους. Το επίπεδο της είναι χαμηλό για τη διοργάνωση, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα μετά την κλήρωση, που τη φέρνει αντιμέτωπη με τα μεγαθήρια Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί, αλλά και την καταφανώς ανώτερη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το καθήκον της οφείλει να πράξει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην αδύναμη Μάλμε. Οι Ισπανοί έκαναν το αυτονόητο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, επικρατώντας πολύ εύκολα εντός έδρας 4-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ (χατ-τρικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο), σήμερα θέλουν να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να πάνε με το απόλυτο στα δύο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν, τα οποία θα κρίνουν και την πρωτιά. Το σερί των νικών διεκόπη για τη Ρεάλ το Σάββατο, καθώς «κόλλησε» στο εντός έδρας 0-0 με τη Μάλαγα. Έκανε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, είχε πολύ καλές ευκαιρίες, αποδείχτηκε μη αποτελεσματική. Μεγάλο φαβορί, φυσικά, η Ρεάλ απόψε, η στοιχηματική αξία, όμως, βρίσκεται στο No Goal.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.