PostΚοινοποίηση

 

Με 12 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ΑΓΣ Ταε κβον ντό Καλαμάτας από το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα 17-19 Μαΐου.

Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βασίλης Φράγκος, Ευδοκία Τριμμή.

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Δημήτρης Γεωργανάς, Αθανασία Τριμμή, Χρήστος Δραγκιώτης,

Ελένη Μάρωση, Κωνσταντίνα Βαρελοπούλου.

Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Γιάννης Φράγκος, Αποστόλης Αλεξίου, Θένια Μηλίτση, Γιώργος Αλεξόπουλος και Φωτεινή Δημητρακοπούλου.

Επίσης πολύ καλή παρουσία χωρίς όμως να καταφέρουν να διακριθούν είχαν οι αθλητές Φωτεινά Λαδά, Μαριτίνα Βαρελοπούλου και Νικόλας Μπακόγιωργας.

Την ομάδα συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος , η πρωταθλήτρια Ευρώπης του συλλόγου Φωτάκη Αναστασία και υπεύθυνος διαιτησίας του συλλόγου Δημόπουλος Αναστάσιος .

Ήταν η τελευταία διοργάνωση για τη φετινή σεζόν που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον καλαματιανό σύλλογο.

 

PostΚοινοποίηση