PostΚοινοποίηση

 

Τέσσερις αθλητές από το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Ευκλή έτρεξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στον 4ο αγώνα Cross Country, ορεινής ποδηλασίας (XCO) που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πύργου, στην Αρχαία Ολυμπία.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με τη υπερβολική ζέστη, οι αθλητές του καλαματιανού συλλόγου τα κατάφεραν περίφημα, κατακτώντας πρωτιές και ανεβαίνοντας και οι τέσσερις στο βάθρο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πετρακόπουλος στην κατηγορία Μάστερ Α’ κατέκτησε την 1η θέση, ενώ ο Θοδωρής Τσούτσο δεν πτοήθηκε από την πτώση που είχε και πάλεψε μέχρι το τέλος, τερματίζοντας στην 3η θέση. Ο Γιώργος Πολυπαθέλλης ήταν και αυτός 1ος στους Μάστερ Β΄, όπως και ο Πάνος Βεργετόπουλος, που αναδείχθηκε για άλλη μια φορά 1ος στους Μάστερ Γ’.

 

PostΚοινοποίηση