PostΚοινοποίηση

Οι επιτυχίες στο σκάκι συνεχίζονται για το Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας, που ξεχώρισε και στο 17ο ανοιχτό τουρνουά ράπιντ της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π., που έγινε το διήμερο 3- 4 Σεπτεμβρίου στο Παράλιο Αστρος.

Στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν 72 άτομα, με τον ΝΟΚ να εκπροσωπείται από τους Θοδωρή Αθανασόπουλο, Χρήστο Βέκκο, Μαρία Ρομπάκη, Ανδριάνα Αθανασοπούλου και Κωνσταντίνο Μακρή.

Η Μαρία Ρομπάκη πήρε την πρώτη θέση στην γενική κατηγορία γυναικών. Η Ανδριάνα Αθανασοπούλου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία γυναικών της ΕΣΣΠΕΠ, ενώ ο Κωνσταντίνος Μακρής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία γενική ΕΣΣΠΕΠ του Β’ ομίλου του τουρνουά.

Από εκεί και πέρα, ο Θοδωρής Αθανασόπουλος ισοβάθμησε με άλλους 7 σκακιστές στην 4η θέση της τελικής βαθμολογίας. Καλή παρουσία είχε και ο Χρήστος Βέκκος που τελείωσε το τουρνουά με 3 βαθμούς. Τους σκακιστές συνόδεψε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Θοδωρής Τσεκούρας.

Η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αθλητές που τίμησαν με την εξαιρετική παρουσία τους τον όμιλο καθώς και την πόλη της Καλαμάτας.

“Οι αθλητές, ο συνοδός προπονητής, οι γονείς των αθλητών και η έφορος ευχαριστούν για άλλη μία φορά την Εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια για την πολύ μεγάλη προσφορά του στο Σκακιστικό Τμήμα”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΝΟΚ.

 

PostΚοινοποίηση