Μια ακόμη θεαματική εμφάνιση έκαναν οι Judokas του "Ολυμπιονίκη Καλαμάτας" στο Μοσχάτο, εκεί όπου την Κυριακή διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντοNe Waza" (πάλη που ειδικεύεται στο έδαφος).
Οι αθλητές του καλαματιανού συλλόγου κατέκτησαν δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο, καθώς επίσης και μία 5η και δύο έβδομες θέσεις. Συγκεκριμένα πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Πιτσιώτης στην κατηγορία νέων ανδρών (U21) στα – 100 κιλά και η Χρυσονίκη Βασιλοπούλου στην κατηγορία κορασίδων Α (U16) -48κ Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν η Χριστιανα Γαϊτανάρου στην κατηγορία κορασίδων Α (U16) -63κ και η Μαρία Μπούνα στην ίδια κατηγορία στα -57k. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Αθηνά Μασουρίδη στην κατηγορία κορασίδων Α (U16) -57κ. Την 5η θέση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση κατέλαβε ο Μανώλης Χουλιάρας, παίδων A (U16) -73κ και την 7η θέση οι Γιώργος Καλαμπόκης, εφήβων (U18) -81κ και Παναγιώτης Παπαγιανόπουλος, εφήβων (U18) -81κ, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους.
“Ο "Ολυμπιονίκης Καλαμάτας" είναι πλέον πρωταγωνιστής σύλλογος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του αγωνιστικού τζούντο στην χώρα μας έχοντας μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις επίσημες κατηγορίες. Επόμενος σταθμός το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Β (U14) και Juniors A (U12) πού θα γίνει στην πόλη της Άρτας στις 2-3 Μαΐου”, αναφέρει ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Μπάρας.
