Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 13:57

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντικές επιτυχίες στο τουρνουά του ΑΟ Ταταύλα

Γράφτηκε από τον

Σημαντικές επιτυχίες είχαν οι αθλητές του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο τουρνουά του ΑΟ Ταταύλα που διεξήχθη στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου.


Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλογερόπουλος κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία ανεξάρτητοι 40-49 ετών, παίζοντας στον τελικό με τον Κruzinski, ο οποίος είναι μόνιμος νικητής στην κατηγορία του. Ο Καλογερόπουλος αν και κέρδιζε 2-0 σετ, έχασε τελικά με 3-2.
Στην κατηγορία ανεξάρτητοι 18-39 ετών αγωνίστηκε και κατέλαβε την τρίτη θέση ο Ευθύμης Καλαποθάκης χάνοντας από τον Παναγιώτη Πολυχρονόπουλο με 3-0. Συμμετοχή είχαν και οι Κώστας Φιλιππαίος και Πάρης Κωστόπουλος με τον πρώτο να αποκλείεται στους ομίλους και τον δεύτερο στην φάση των 16.
Μετά από την πρώτη αγωνιστική εμπειρία, για την φετινή χρονιά, οι υποχρεώσεις των ομάδων ξεκινούν στις 6 Οκτωβρίου, στο πρωτάθλημα Ποφέπα Πελοποννήσου  με τις ομάδες να γίνονται 3, αφού προστέθηκε και η ομάδα Φάρης Καλαμάτας με τους αθλητές Βασίλη Πολυχρονόπουλο και Στάθη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ping pong stars Καλαμάτας και Κεραυνού Καλαμάτας, ενώ η ομάδα Φάρης έχει ρεπό.