Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2015 15:20

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τρεις δρομείς του έτρεξαν στον 9° Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή 1200 δρομέων απ' όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου 30, 10, 5 χιλιομέτρων και 30 χιλιομέτρων δυναμικού βαδίσματος στον 9° Γύρο της λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.


Τους αγώνες διοργάνωσε ο Α.Ο Ποσειδών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες για τους αθλητές με αρωγό την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση από τους εκατοντάδες εθελοντές της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της πόλης των Ιωαννίνων στη διοργάνωση και τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρμάκης από την Κοζάνη στους άνδρες και πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Γιαννιώτισσα Αγγελική Γκρέμο.
Το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησαν επάξια οι δρομείς Εμιλιάνο Κάνο ο οποίος τερμάτισε στην 35η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 2:09:10", ο Γιώργος Σπυρόπουλος ο οποίος διακρίθηκε και τερμάτισε 1ος στη κατηγορία του παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2:45:41" και ο Στέφανος Πατεράκης. ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς με χρόνο 2:54:02".