Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 11:39

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με τρεις αθλητές συμμετείχε στον 16° Ημιμαραθώνιο Βόνιτσας

Γράφτηκε από τον

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, ο 16ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος με τη συμμετοχή 158 αθλητών απ' όλη την Ελλάδα, από τους οποίους τερμάτισαν επιτυχώς οι 138 δρομείς.


Τον αγώνα διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Περισσότερα από 110 παιδιά συμμετείχαν δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη φετινή διοργάνωση, αφού για πρώτη φορά έγιναν και αγώνες 500 και 1000 μέτρων αντίστοιχα, για μαθητές Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων. Οι αγώνες ξεκίνησαν πίσω από το Κάστρο της Βόνιτσας (περιοχή Χώρα) και περνώντας από την παραλία της Βόνιτσας τερμάτισαν στο Δημαρχείο στο σημείο τερματισμού του Άκτιου Δρόμου.
Στην μακρινή Βόνιτσα και στον 16° ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο, συμμετείχαν οι τρεις φίλοι από τη Κυπαρισσία και αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος και Κατσαρός Αλέξιος, οι οποίοι τερμάτισαν με επιτυχία.