Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 14:11

Το "Νavarino Challenge" θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2016

Γράφτηκε από τον

Το «Navarino Challenge 2015» ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις σε όσους συμμετείχαν και οι άνθρωποι του ξεκίνησαν άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.


Η σπουδαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο του 2016 έχοντας λίγο πολύ τους ίδιους στόχους: Να φιλοξενήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, που λαμβάνουν μέρος στις πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες της χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο να ενημερωθούν για τα οφέλη της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής και να ευαισθητοποιηθούν για τη στήριξη της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας.
Όσο αφορά την φετινή διοργάνωση, αξίζει να σημειωθεί ότι το «Navarino Challenge» έβαλε για πρώτη φορά, σε δραστηριότητα αθλητικού τουρισμού, την τεχνολογία 360 μοιρών στα βίντεο της και πλέον ζωντανεύει ξανά τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε φέτος!
Η καινοτόμα διοργάνωση με τα περισσότερα αθλήματα και δράσεις από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, παρουσιάζει δύο 4K βίντεο 360 μοιρών, την δημιουργία των οποίων ανέλαβε η Digitribe Mediahouse. Τον συντονισμό για την δημιουργία των δύο video ανέλαβε η εταιρεία Active Media.
Τα βίντεο 360 μοιρών μπορεί κάποιος να τα δει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή και του κινητού, όσο και μέσω μιας κάσκας εικονικής πραγματικότητας. 
Το πρώτο βίντεο αφορά στην δραστηριότητα του τρεξίματος του «Navarino Challenge 2015» που περιελάμβανε έναν Ημιμαραθώνιο (21,1χλμ.), διαδρομές των 10χλμ. και 5χλμ. (για τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) καθώς και μια παιδική διαδρομή 1χλμ. με αφετηρία (και σημείο τερματισμού) το Navarino Dunes της Costa Navarino.
((Το βίντεο είναι στη διεύθυνση: HYPERLINK "https://youtu.be/5XvWpil5v58" https://youtu.be/5XvWpil5v58).
Το δεύτερο βίντεο αφορά στην δραστηριότητα της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης που πραγματοποιήθηκε στον Όρμο του Ναυαρίνου στο γραφικό λιμάνι της Πύλου και περιελάμβανε διαδρομές του 1 μιλίου για τους μεγάλους και του μισού μιλίου για τους μικρότερους φίλους.
(Το βίντεο είναι στη διεύθυνση:  HYPERLINK "https://youtu.be/unmHxVGLqTI" https://youtu.be/unmHxVGLqTI).
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Active Media Άκης Τσόλης, δήλωσε σχετικά με τη νέα αυτή καινοτομία της διοργάνωσης: «Πιστεύουμε πολύ στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στις διοργανώσεις μας και στο μέλλον της εικονικής πραγματικότητας. Με την πρωτοποριακή χρήση των βίντεο 360 μοιρών, εισάγουμε για πρώτη φορά την τεχνολογία αυτή στις διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού, ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να ανοίξουμε νέες προοπτικές στον χώρο του τουρισμού. Στόχος μας άλλωστε δεν είναι μόνο η προσέλκυση επισκεπτών αλλά και η δημιουργία και προώθηση των όμορφων εικόνων της χώρας μας που ξαναζωντανεύουν μέσω αυτών των ιδιαίτερων τεχνολογικών εφαρμογών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ξεκινάμε, έστω δειλά δειλά, τέτοιες πρακτικές στο Navarino Challenge».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ