Κυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 08:57

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στους Γαργαλιάνους σήμερα το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στους Γαργαλιάνους σήμερα το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Το πρωτάθλημα ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επί αποστάσεως 60 χλμ., με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών θα διεξαχθεί στους Γαργαλιάνους σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί.


Η διαδρομή διέλευσης των 50 αθλητών της διοργάνωσης, επαναλαμβανόμενη 3 φορές για την κάλυψη της απόστασης, θα είναι η ακόλουθη: Μπρίσκειος Βιβλιοθήκη (αφετηρία και τερματισμός), κατεύθυνση νότια στη Βασ. Γεωργίου Β’, στροφή αριστερά στην Ιερολοχιτών, στροφή δεξιά στη Βασ. Γεωργίου, στροφή αριστερά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαργαλιάνων, κατεύθυνση προς Πύλο μέχρι «Παναγούλα» ή «Γρηγοράκη», στην «Παναγούλα στροφή δεξιά στην Επαρχιακή Οδό Πύλου – Φιλιατρών, με κατεύθυνση προς Μάραθο, στον κόμβο Μαράθου - Γαργαλιάνων – Επαρχιακής Οδού Πύλου - Φιλιατρών στροφή δεξιά προς Γαργαλιάνους και στροφή δεξιά στη διασταύρωση με την Ε.Ο. Φιλιατρών - Γαργαλιάνων. Τερματισμός στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη.
Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 10 το πρωί και στις 10.30 θα δοθεί η εκκίνηση, παράλληλα, μετά την εκκίνηση, θα διεξαχθεί μικρός ποδηλατικός αγώνας 5 χλμ., των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου, με κατεύθυνση προς Λεύκη, μέχρι την είσοδο του λατομείου «Χαλαζωνίτη» και επιστροφή στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη.