Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 12:57

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ: Με 18 αθλητές στο Κύπελλο Νότιας Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ: Με 18 αθλητές στο Κύπελλο Νότιας Ελλάδας

Στο Κύπελλο Καράτε Νότιας Ελλάδος θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε, με 18 αθλητές και αθλήτριες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, σήμερα Σάββατο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.
Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Λ.Ο.Κ, Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.  
Ο Ε. Μπούρας δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτω από τις οδηγίες τις δικές μου αλλά και των συνεργατών μου. Είμαι πεπεισμένος πως για μια ακόμη φορά θα τα πάμε περίφημα και οι κόποι μας θα έχουν αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που φέρνουμε σε πέρας εδώ και 38 χρόνια, να κρατάμε δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι Αποστολόπουλος Δημήτριος στα -67 κιλά στους άνδρες, Χρονάς Νικόλαος στους εφήβους στα -52 κιλά,  Ζόμπολας Γεώργιος στην κατηγορία των -55 κιλών στους παίδες, Χασανάκος Αναστάσιος στα -40 κιλά στους παίδες, Λαπιώτης Δημήτρης στα -25 στους παίδες, Μπάλλας Ιωάννης στα -30 κιλά στους παίδες, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα +30 στους παίδες, Κατερινόπουλος Νικόλας στα -25 στους παίδες, Μπακάκης Ιωάννης στα -30,  Σταθόπουλος Συμεών στα +30 στην κατηγορία των Παίδων, Ζόμπολας Φώτης στα -35 στους παίδες και Μπάλλας Άγγελος στα Κάτα στην κατηγορία Τζούνιορ.
Στις κορασίδες θα λάβουν μέρους οι αθλήτριες Κατερινοπούλου Ηλιάνα στα -40, Μπακάκη Δήμητρα στα -35, Καρανίκα Ηρώ  στα +40, Σταυριανού Ελένη στα -25 και η Κακούνη Σοφία και Κακούνη Κατερίνα  θα πάρουν  μέρος στα Κάτα στην κατηγορία Τζούνιορ. Όλοι οι παραπάνω αθλητές και οι αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα.