Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 12:57

Με επιτυχία οι ποδηλατικοί αγώνες Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί στους Γαργαλιάνους το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με την συμμετοχή 44 αθλητών.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Στρατού Ξηράς και ακολούθησε το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ τρίτη ήταν η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού.
Από τους αθλητές πρώτος ήταν ο Αναστάσιος Κουμπέτσος του Στρατού Ξηράς, δεύτερος ο Αλέξανδρος Μαλησιώβας του Πολεμικού Ναυτικού και τρίτος ο Παναγιώτης Χριστόπουλος του Στρατού Ξηράς. Οι αθλητές διένυσαν μια απόσταση 60 χιλιομέτρων σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον ξεκινώντας από το κέντρο των Γαργαλιάνων κατέβηκαν τον δρόμο προς Μάτι και στην διασταύρωση με τον δρόμο Μαράθου - Πύλου (θέση Γρηγοράκη) έστριψαν δεξιά, πήγαν Μάραθο και από εκεί Γαργαλιάνους, μια διαδρομή την οποία κάλυψαν τρεις φορές.
Την εκκίνηση έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας απευθύνοντας και σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές τόσο στις ομάδες όσο και στους αθλητές που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.
Ο διευθυντής της ΑΣΕΑΔ Ανθυποπλοίαρχος Σπυρίδων Ανδριόπουλο ευχαρίστησε το Δήμο Τριφυλίας για την καλή συνεργασία που είχαν δίνοντας τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο, ενώ ευχαρίστησε και όσους συνέβαλαν στην καλή διοργάνωση των αγώνων.
Αξίζει να σημειώσουμε η διοργάνωση  του πρωταθλήματος έγινε από το Πυροσβεστικό Σώμα με την συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την εποπτεία της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.
Κ.Μπ.