Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 18:47

ΚΑΡΑΤΕ: Σάρωσε τα μετάλλια ο Παμμεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 32 μετάλλια κατέκτησε ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, με τη συμμετοχή πάνω από 400 αθλητών. 


Στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), ο  Παμμεσσηνιακός συμμετείχε με 18 αθλητές και αθλήτριες και πήρε 14 χρυσά, 11 ασημένια και  7 χάλκινα μετάλλια.  Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση  είναι: 
Χασανάκος Αναστάσιος :  Χρυσό μετάλλιο στο κούμιτε στην κατηγορία  -40 κιλά στους παίδες του 2003 και χρυσό μετάλλιο στα κάτα.
Λαπιώτης Δημήτριος : Ασημένιο μετάλλιο στα κάτα και χρυσό στο κούμιτε στην κατηγορία  -25 κιλά  στους παίδες του 2007.
Σταυριανού Ελένη : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα και χρυσό στο κούμιτε στην κατηγορία -30 κιλά στις κορασίδες του 2006.
Κακούνη Αικατερίνη: Ασημένιο μετάλλιο στα κάτα  στις κορασίδες του 2008.
Καρανίκα Αργυρώ : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα και σσημένιο στο κούμιτε  στην κατηγορία +35 κιλά στις κορασίδες του 2005.
Κατερινοπούλου Ηλιάνα : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα και χρυσό στο κούμιτε στην κατηγορία  -40 κιλά στις σορασίδες του 2004.
Κατερινόπουλος Νικόλαος : Ασημένιο  μετάλλιο στα κάτα και χρυσό στο κούμιτε στην κατηγορία  -30 κιλά στους παίδες  του 2005.
Κακούνη Σοφία : Χρυσό  μετάλλιο στα κάτα στις κορασίδες του 2008.
Ζόμπολας Φώτης : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα και ασημένιο στο κούμιτε στην κατηγορία  -30 κιλά  στους παίδες  του 2005.
Σταθόπουλος Κωνσταντίνος : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα και ασημένιο στο κούμιτε στην κατηγορία +30 κιλά στους παίδες του 2007.
Μπάλλας Ιωάννης : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα και χάλκινο στο κούμιτε στην κατηγορία +30 κιλά στους παίδες του 2007.
Σταθόπουλος Συμεών : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα και ασημένιο στο κούμιτε στην κατηγορία +30 κιλά στους παίδες του 2007.
Αποστολόπουλος Δημήτριος : Ασημένιο μετάλλιο στα κάτα και χρυσό στο κούμιτε στην κατηγορία -65 κιλά στους Άνδρες.
Χρονάς Νικόλαος : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα και ασημένιο στο κούμιτε στην κατηγορία -60 κιλά στους Έφηβους.
Ζόμπολας Γεώργιος : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα.
Μπακάκης Ιωάννης : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα και χρυσό στο κούμιτε στην κατηγορία -30 κιλά στους παίδες του 2007.
Μπακάκη Δήμητρα : Ασημένιο  μετάλλιο στα κάτα και ασημένιο στο κούμιτε στην κατηγορία  -35 κιλά στις κορασίδες του 2004.
Μπάλλας Άγγελος : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα. .
Ο πρόεδρος  του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε γι' αυτές τις επιτυχίες: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες  μια ακόμα φορά  στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 37 ολόκληρα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και τον πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας». 
Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και  μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε .Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».