Κυριακή, 25 Οκτώβριος 2015 09:38

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διοργανώνει ημερίδα κολύμβησης και πόλο

Γράφτηκε από τον

Εσωτερική ημερίδα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καλαμάτας, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.


Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 200 παιδιά όλων των τμημάτων από τα αρχάρια έως τα αγωνιστικά τμήματα.
Οι γονείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους και να δουν ταυτόχρονα και τη βελτίωση που έχουν επιτύχει τα παιδιά τους στα τμήματα εκμάθησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα. Παράλληλα θα γίνει και φωτογράφηση των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης μαζί με τους προπονητές τους.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά από τις 16:00 – 21:00 και το Σάββατο για τα αγωνιστικά τμήματα 8:00 - 13:00.
Η αγωνιστική ομάδα έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς αφού από το Νοέμβριο αρχίζουν και οι αγωνιστικές δραστηριότητες. Για την εγγραφή στα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης πληροφορίες δίνονται καθημερινά στο χώρο του κολυμβητηρίου από την υπεύθυνη εγγραφών του ομίλου Κοσιφολόγου Σταυρούλα.
Στο μεταξύ, καινούργιες διαδρομές τοποθετήθηκαν στη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου αλλάζοντας την εικόνα της πισίνας προς το καλύτερο. Πρόκειται μια σημαντική παρέμβαση από πλευράς Δήμου ενώ οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις ώστε τα παιδιά της πόλης να προπονούνται κάτω από πιο ανθρώπινες συνθήκες.