Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 17:12

Με επιτυχία έγινε το πανελλήνιο τουρνουά ξυλορακέτας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Με επιτυχία έγινε το πανελλήνιο τουρνουά ξυλορακέτας στην Καλαμάτα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα το πανελλήνιο τουρνουά ξυλορακέτας που διοργάνωσε ο Τρίτων Καλαμάτας με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.


Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο της παραλίας που βρίσκεται ανατολικά του ΝΟ και συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες.
Νικητές στην κατηγορία των δυάδων ανδρών ήταν οι Αθ. Μπερνάρδος και Παν. Αλεξανδρόπουλος. Την 2η θέση πήραν οι Ε. Αλεβιζάτος και Β.Βασιλακόπουλος και την 3η θέση οι Γ. Χαλκίδης και Α. Μοροφιλιάδης.
Στην κατηγορία τετράδες ανδρών την πρώτη θέση πήραν οι Α. Μπερνάρδος, Ι. Χριστόπουλος, Κ. Κτενάς και Π. Αλεξανδρόπουλος.
την 2η θέση πήραν οι Α. Μιτράκος, Ν. Αλεβιζάτος, Β. Βασιλακάκης και Χαρ. Νανόπουλος.
Στην 3η θέση είχαμε καλαματιανή τετράδα, καθώς την θέση πήραν οι Πέτρος Πατσιλίβας, Ν. Κακαλίκας, Χρ. Κανελλόπουλος και Αθ. Δρογγίτης.
Στις μικτές δυάδες την πρώτη θέση πήραν οι Ρ. Μιχαηλίδου και Γ. Χαλκίδης, την 2η θέση οι Χρ. Ξεροβάσιλας και Ελίζα Σαραντέα και την 3η θέση οι Δέσπ. Εθυμιάδου και Μαρ. Μαλτέζης.
Ο πρόεδρος του Τρίτων Καλαμάτας Παναγιώτης Διακουμέας δήλωσε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο του τουρνουά.