Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 18:05

ΤΕΝΙΣ: Στην Καλαμάτα έγιναν οι αγώνες της Πολεμικής Αεροπορίας

Γράφτηκε από τον

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του στην Δυτική Παραλία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικής Αεροπορίας που έγινε στις 21-23 Οκτωβρίου.


Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το ταμπλό των Ανδρών, με τους Πέτρο Βάκαλο (112 ΠΜ), Γιάννη Αρναουτάκη (114 ΠΜ), Κωνσταντίνο Μανιατάκη (ΣΤΥΑ) και Δημήτρη Κωστάκο (ΣΙ) να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την είσοδο στον τελικό!
Στις γυναίκες νικήτρια η Ελένη Τοψίδου (ΟΛΚΑ/ΓΕΑ), η οποία κέρδισε με 2-0 σετ την Μαριάννα Παναγούλη (ΚΕΑ).
Οι Μεσσήνιοι αεροπόροι της 120 ΠΕΑ Δημήτρης Τσακόπουλος και Αναστάσιος Παντελίδης κατάφεραν να φτάσουν στον προημιτελικό γύρο, ενώ δυνατή ήταν συνολικά η παρουσία της μονάδας με τους Παναγιώτη Παναγόπουλο, Ηλία Κουντάνη, Γιώργο Μιχαλόπουλο και Γιώργο Παναγιωτόπουλο να αγωνίζονται στο τουρνουά. Ο Μεσσήνιος Βασίλης Δρακόπουλος εκπροσώπησε την 124 ΠΒΕ Τρίπολης όπου υπηρετεί.
Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φωτίου του αθλητικού τμήματος της Π.Α. και την Ανθή Μυλωνάκη, αργυρή ολυμπιονίκη το 2004 στο πόλο, ευχαρίστησαν τον Ο.Α.Καλαμάτας για την τεχνική υποστήριξη στην άψογη διεκπεραίωση του τουρνουά και έδωσαν ραντεβού για μελλοντικές εκδηλώσεις. Επιπλέον απένειμαν τιμητική πλακέτα στο μέλος του δ.σ. του ΟΑΚ Στράτο Πανταζίδη ενώ ευχαρίστησαν τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του ΟΑΚ Χρήστο Χριστόπουλο, ο οποίος υποστήριξε σε κάθε φάση της διοργάνωσης την επιτροπή με την τεχνογνωσία του.