Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 14:29

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με 234 αθλητές στο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Γράφτηκε από τον

Δυναμικό παρών θα δηλώσει και φέτος ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον 33ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου.


Ο ΣΔΥΜ θα πάει στην Αθήνα με 234 αθλητές για τις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου (110  Μαραθώνιο, 100 στα10 χλμ, 24 στα 5χλμ), αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός.
Θυμίζουμε πως πρόκειται για το πολιτισμικό αθλητικό γεγονός που δημιούργησε παγκοσμίως το πρότυπο για παρόμοιες διοργανώσεις και που κερδίζει συνεχώς τη συμμετοχή όλο και περισσοτέρων αθλητών και θιασωτών. Από τότε που καθιερώθηκε ως Ολυμπιακό αγώνισμα χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώτου Μαραθωνοδρόμου τρέχοντας τη μία και μοναδική κλασική διαδρομή. Τα βήματα που απαιτούν πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, σεβασμό και αφοσίωση στη διαδικασία.
Δεν είναι ένας κοινός αγώνας μεγάλων αποστάσεων. Λειτουργεί ως σύμβολο, σ’ αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ηττημένοι.
Ο στόχος δεν είναι ο χρόνος, είναι ο τερματισμός. Στο τέρμα μοιράζονται όλοι τη νίκη. Ακόμα και αυτοί που δεν καταφέρνουν να τερματίσουν συνεχίζουν να αγωνίζονται για να τα καταφέρουν μια επόμενη φορά.
Η συμβουλή του ΣΔΥ Μεσσηνίας προς τους αγωνιζόμενους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, είναι ενδεικτική: «Μην πρόσθετε περισσότερο άγχος στον εαυτό σας τις τελευταίες μέρες. Απλά απολαύστε τη συμμετοχή σας. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον καθένα. Ιδιαίτερα για τους πρωτάρηδες και θα επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας περισσότερο».
Θυμίζουμε πως για τον 33° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων, ο Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας, διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015. Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των αθλητών και μελών από Καλαμάτα το Σάββατο 7/11/2105 στις 8 πμ από τα γραφεία του Συλλόγου Ανατολικό Κέντρο κτίριο 30 (γήπεδο Μεσσηνιακού - Παλαιό στρατόπεδο) και επιστροφή από Αθήνα Κυριακή 8/11/2015, ώρα 17.30μμ από την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή πρέπει να ενημερώσουν εγκαίρως το μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.:6983511797, για το κλείσιμο της θέσης στο πούλμαν.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής του συλλόγου μας στους αγώνες του Νοεμβρίου στην Αθήνα (234 αθλητές), αναμένεται αυξημένη ζήτηση, γι αυτό θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας και φυσικά η κατοχύρωση της θέσης επιβίβασης θα γίνεται μόνο με τη καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής που είναι 25 ευρώ.