Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 14:19

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.


Η εκδρομή περιλαμβάνει την παρακολούθηση των αγώνων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο Παναθηναϊκό Στάδιο (τερματισμός του αυθεντικού μαραθωνίου δρόμου, εκκίνηση και τερματισμός στα 5000μ και 10000μ. ). Στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 43.000 δρομείς.
Επίσης περιλαμβάνει επίσκεψη–περιήγηση στο εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο στο Μαρούσι. Η επίσκεψη θα είναι για τα παιδιά μια πρωτόγνωρη, αξέχαστη βιωματική, διδακτική και γευστική εμπειρία.
Συγκεκριμένα τα παιδιά συμμετέχουν στα στάδια παραγωγής και συσκευασίας της σοκολάτας και φυσικά δοκιμάζουν. Επίσης στο εργαστήρι μπισκότου βλέπουν τη διαδικασία παραγωγής του και σε ένα νέο εργαστήρι ετοιμάζουν το δικό τους γευστικό δώρο. Η επίσκεψη περιλαμβάνει και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 15 ευρώ το άτομο για τη μεταφορά και 5 ευρώ τιμή εισόδου στο εργοστάσιο και μουσείο σοκολάτας.
Η αναχώρηση θα γίνει από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί και η επιστροφή περίπου στις 7 το απόγευμα.
Για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα έως και την ηλικία της τρίτης τάξης του Δημοτικού. Παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας θα προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή του παιδιού του στην εκδρομή.