Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2013 18:45

Εντυπωσιακή επίδειξη καράτε στην «Χρυσή Αμμο» από τον Παμμεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποίηθηκε η τελετή λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου στη «Χρυσή Άμμο» που βρίσκεται στην Ανάληψη Μεσσηνίας.
Την αυλαία στην εκδήλωση άνοιξε- όπως γίνεται πάντα τα τελευταία 14 χρόνια στην όμορφη κατασκήνωση –με επίδειξη καράτε ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ.
Οι μικροί κατασκηνωτές μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του συλλόγου Ευθύμιου και Ιωάννη Μπούρα. Έτσι μαζί με μια επίλεκτη ομάδα του συλλόγου από την Καλαμάτα και τα Κρεμμύδια οι μικροί κατασκηνωτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε εκατοντάδες φίλους, γονείς και παιδιά που κατέκλυσαν τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.
Ο κόσμος έμεινε εντυπωσιασμένος από την υψηλή τεχνική κατάρτιση των αθλητών του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. και την ανταπόκριση των κατασκηνωτών.
Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος  και ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτριος Καραγιώργης.
Την εκδήλωση έκλεισαν πανηγυρικά οι κατασκηνωτές με καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και με χορούς και τραγούδια.
Τα μαθήματα αυτοάμυνας στην κατασκήνωση θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και κατά την διάρκεια της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου.