Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 19:29

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ημερίδα στίβου για ταλέντα με Μπακογιάννη και Μπακατσάκη το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ημερίδα στίβου για ταλέντα με Μπακογιάννη και Μπακατσάκη το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο

Ημερίδα στίβου με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων διοργανώνει αύριο Σάββατο ο Ακρίτας Καλαμάτας. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 12 μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και θα αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών (γεννηθείς από 2001-2011).


Όπως αναφέρει ο Καλαματιανός σύλλογος, στόχος της ημερίδας είναι η γνωριμία με τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού καθώς και η ανίχνευση ταλαντούχων παιδιών.
Κάθε παιδί  έχει δικαίωμα να λάβει μέρος σε ένα αγώνισμα ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια.
Σε κάθε αγώνισμα θα εκτελούν χρέη εφόρου εξειδικευμένοι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλητές. Κοντά στις προσπάθειες των παιδιών θα βρεθούν η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη (στη φωτό από παλαιότερη προπονησή της με τους αθλητές του Ακρίτα) για το αγώνισμα του άλματος σε ύψος και η προπονήτρια Ολυμπιονικών και αθλητών της Εθνικής Ομάδας Στίβου Σοφία Μπακατσάκη για το άλμα σε μήκος. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και αύριο Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο e-mail: HYPERLINK "mailto:akritasstivos@gmail.com" akritasstivos@gmail.com ή  τηλεφωνικά στο 6944204473.
Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στα 30 μέτρα, το ύψος, το μήκος, τη σφαίρα, το μπαλάκι, τα 40 μέτρα, τα 50 μέτρα, τα 60 μέτρα και τα 80 μέτρα.