Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2013 21:31

Σε τουρνουά στο Ζάγκρεμπ συμμετείχε ο Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον



Eπιστροφή πριν λίγες ημέρες για τον Γιώργο Λαζαρίδη από το διεθνές τουρνουά Arcotel-Rezidencija 55, που διεξήχθη 6-9 Ιουλίου στην πόλη του Ζάγκρεμπ στην Κροατία.


Ο καλαματιανός αθλητής του τένις με αμαξίδιο στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Κροάτη Τόμισλαβ Καβάρ και στον γύρο τον "8" έχασε από τον Εγγλέζο Αλφι Χιούιτ (ο οποίος κατέκτησε και το τουρνουά).
Στο διπλό με παρτενέρ του τον Μαροκινό Lhaj Boukartacha στον πρώτο γύρο πέρασαν μπάι, στο δεύτερο κέρδισαν το ζευγάρι από την Κροατία Ninoslav Krsnik-Joso Milos. Στον ημιτελικό έχασαν από το ζευγάρι από την Γαλλία, David Dalmasso-Yoann Quilliou.
Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές από το Μαρόκο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κροατία, την Ρουμανία, την Ιταλία και την Αγγλία.
Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις του Γιώργου Λαζαρίδη θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στο γηπεδο τένις για ΑμεΑ του Δήμου Καλαμάτας στο τέρμα του ποταμού Νέδοντα, υπό την επίβλεψη του προπονητή του Ανδρέα Νίκα.
Σε ότι έχει να κάνει με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα και τα τουρνουά θα συνεχιστούν για τον Γιώργο Λαζαρίδη περί τα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου.