Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 14:29

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μία ακόμα επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, στην τελική φάση του 38ου πανελληνίου πρωταθλήματος ζευγών κατηγοριών 1-6 που έγινε από 4 έως 6 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς με διαιτητή την Μήτση Γεωργία και βοηθό διαιτητή την Γκούμα Ναταλία.

Στην τελική φάση πήραν μέρος 34 προκριθέντα ζεύγη μετά από προκριματικούς αγώνες με συμμετοχή 131 ζευγών.
Συγκεκριμένα, οι αθλητές του ομίλου Δημήτρης Γεωργούσης και Λεωνίδας Ανδρούτσος πήραν την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης  στην κατηγορία τους. Οι Γεωργούσης και Ανδρούτσος ήρθαν τρίτοι  στην πρώτη ημερίδα, είχαν μια κακή δεύτερη ημερίδα στην οποία και έλαβαν την εικοστή πέμπτη θέση, αλλά κάνοντας καλή εμφάνιση στην τρίτη ημερίδα, στην οποία και έλαβαν την δεύτερη θέση, εξασφάλισαν την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη.

Τι έκαναν οι υπόλοιποι αθλητές

Ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας συμμετείχε στην τελική φάση με έξι ζεύγη από τα 8 που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση μετά την προκριματική φάση. Συγκεκριμένα συμμετείχαν
Κατηγορία 1-6 : Κορομηλάς Αργύρης (ΑΜ 10550) Καούρη Ιωάννα (ΑΜ 10547) , Μαραβά Άννα (ΑΜ 8324) Γκούζος Στάθης (ΑΜ 10545),
Πουλοπούλου Τρισεύγενη (ΑΜ 6662) Σόλαρης Ιωάννης (ΑΜ 6668)
Γεωργούσης Δημήτριος (ΑΜ 10257) Ανδρούτσος Λεωνίδας (ΑΜ 10541)
Κατηγορία 6-9: Καλογερόπουλος Αθανάσιος (ΑΜ 9737) Κομηνέας Παναγιώτης (ΑΜ 2116)
Κατηγορία 9-11 (12) :Θωμόπουλος Δημήτριος (ΑΜ 2211) Οικονόμου Αθανάσιος (ΑΜ 2348)
Η καλύτερη φετινή διάκριση ήρθε όπως προαναφέραμε από τους Γεωργούση και Ανδρούτσο στην κατηγορία 1-6, Από εκεί και πέρα
Πουλοπούλου Τρισεύγενη και Σόλαρης Ιωάννης έλαβαν την δέκατη θέση στην γενική  κατάταξη. Τα αποτελέσματα τους ανά ημερίδα ήταν:13η θέση στην πρώτη ημερίδα, 14η στην δεύτερη και 9η θέση στην τρίτη ημερίδα.
Οι Μαραβά Άννα και Γκούζος Στάθης έλαβαν την εικοστή πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη, έχοντας ως καλύτερη την τρίτη ημερίδα που έλαβαν την δωδέκατη θέση. Ενώ οι αθλητές  Κορομηλάς Αργύρης και Καούρη Ιωάννα έλαβαν την εικοστή έκτη θέση στην γενική κατάταξη, έχοντας ως καλύτερη την δεύτερη ημερίδα που έλαβαν την δωδέκατη θέση.
Στην κατηγορία 6-9 τον όμιλο εκπροσώπησαν οι Καλογερόπουλος Αθανάσιοςκαι Κομηνέας Παναγιώτης, που έλαβαν την δέκατη τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη. Τα αποτελέσματα τους ανά ημερίδα ήταν: 13η θέση στην πρώτη ημερίδα, 2η θέση στην δεύτερη και  31η θέση στην τρίτη ημερίδα.
Τέλος, στην κατηγορία 9-11 τον όμιλο εκπροσώπησαν οι Θωμόπουλος Δημήτριος και Οικονόμου Αθανάσιοςπου έλαβαν την δέκατη πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη. Τα αποτελέσματα τους ανά ημερίδα ήταν: 19η θέση στην πρώτη ημερίδα, 10η  θέση στην δεύτερη και  16η θέση στην τρίτη ημερίδα.