Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2013 19:57

"Ημέρες γκολφ για παιδιά και εφήβους" στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον



H Costa Navarino διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι τις «Ημέρες Golf για παιδιά και εφήβους».

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (10:00π.μ. -14:00μ.μ.) έως τα τέλη Αυγούστου, η Navarino Golf Academy προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα με στόχο να μυήσει τα παιδιά και τους εφήβους (από 7 έως 16 ετών) που βρίσκονται στην περιοχή, σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.
Οι επίδοξοι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από νεαρή ηλικία, τα μυστικά του αθλήματος που έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να περάσουν μέρος των διακοπών τους μαθαίνοντας γκολφ, στο μοναδικό φυσικό τοπίο των δύο signature γηπέδων της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course. Τα δύο βραβευμένα γήπεδα στο παραθαλάσσιο τοπίο ανάμεσα σε ελαιώνες, καθώς και οι άρτιες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, αποτελούν ένα ιδανικό μέρος για να μάθουν το άθλημα στις καλύτερες συνθήκες.
Το πρόγραμμα της  Navarino Golf Academy κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή έως τις 30 Αυγούστου, περιλαμβάνει διασκεδαστικά ομαδικά μαθήματα (3 έως 16 ατόμων), μέσα από τα οποία παιδικά και έφηβοι γνωρίζουν τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών αλλά και τις τεχνικές εξάσκησης και βελτίωσης στο γκολφ. 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 27230 91130 και στα email: golf@costanavarino.com  ή navarino.collections@costanavarino.com