Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 15:24

Α.Γ.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 4 μετάλλια και καλές εμφανίσεις στο πανελλήνιο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερα μετάλλια και 13 πέμπτες θέσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Γ.Σ Τάε Κβον Ντο Καλαμάτας από το πανελλήνιο κύπελλο που διεξήχθη 4 με 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Συγκεκριμένα τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο  κατέκτησε η
Παρασκευοπούλου Μαρία και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο οι Ράπτη Μαρία, Τόγια Ζηνοβία και Ηλιοπούλου Αμαλία, που αναδεικνύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Ελλάδας.
Την 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές : Δημητρακόπουλος Γιάννης, Ράπτης Θανάσης, Χριστοπούλου Μαρία, Μιχόπουλος Δημήτρης, Μάραντος Δημήτρης, Χριστόπουλος Αντώνης, Τζουλούφης Νίκος, Σδούγα Αλεξάνδρα, Κορωνιού Καλλιόπη, Σπυρόπουλος Μάριος, Τσακπινέλλης Θεόδωρος, Κουτλάγκα Κατερίνα και Φωτεινός Αναστάσης, καθώς ηττήθηκαν στους προημιτελικούς αγώνες.
Τους αθλητές συνόδευσαν ο αρχηγός αποστολής Πανταζέλος Κωνσταντίνος, οι προπονητές  Χαράλαμπος Μαντάς και Νιόκος Αθανάσιος, ο υπεύθυνος διαιτησίας του ΑΓΣ Καλαμάτας Δημόπουλος Αναστάσιος και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Φωτάκη Αναστασία.
Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο προπονητής του Α.Γ.Σ Καλαμάτας Τζίμης Παναγιωτόπουλος.