Κυριακή, 21 Ιούλιος 2013 21:23

Νέα ποδηλατοβόλτα διοργάνωσε ο Ευκλής

Γράφτηκε από τον



Μία ακόμα ποδηλατοβόλτα πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Ιουλίου ο Ευκλής, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να διασκεδάσουν.

Το ραντεβού είχε δοθεί το απόγευμα  στα γραφεία του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας "Ο Ευκλής", που βρίσκονται τέρμα Αριστομένους (54-56).
Ο υπεύθυνος διαδρομών Κωνσταντίνος Ωρολογάς είχε χαράξει ξεχωριστή διαδρομή για την ποδηλατοβόλτα του Ιουλίου, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί.  Ετσι  οι ποδηλάτες άφησαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και γνώρισαν και την περιοχή, πάνω από την οδό Λακωνικής στα Γιαννιτσάνικα, περνώντας από τον Αγ. Κωνσταντίνο και τον προφήτη Ιωήλ, και έφθασαν μέχρι τη Νέα Αγορά.
Η διοίκηση του "Ευκλή" με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το τμήμα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε και ακολούθησε την ποδηλατοβόλτα, χωρίς κανένα απρόοπτο, γιατί η ασφάλεια όσων συμμετέχουν, αποτελεί βασικό μέλημα των υπευθύνων του συλλόγου.
Τέλος, η επόμενη  ποδηλατοβόλτα θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου και οι υπεύθυνοι προσκαλούν τους φίλους του ποδηλάτου να την ακολουθήσουν μαζί με τις οικογένειές τους.