Κυριακή, 20 Δεκέμβριος 2015 15:52

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Οι γονείς προπονήθηκαν μαζί με τα παιδιά….

Γράφτηκε από τον

Την καθιερωμένη πλέον προπόνηση γονέων έκανε πριν λίγες μέρες ο ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας. Περίπου 50 γονείς αθλητών και αθλητριών του συλλόγου έδωσαν το παρών και γυμνάστηκαν μαζί με τα παιδιά τους σε μια πραγματικά ξεχωριστή προπόνηση!


Οι μικροί αθλητές έδειξαν στους γονείς τους αυτά που έχουν διδαχτεί όσο διάστημα ασχολούνται με το Ολυμπιακό άθλημα του Τζούντο.
Το μάθημα περιλάμβανε προθέρμανση, πτώσεις, ρίψεις, καθηλώσεις και στο τέλος έπαιξαν έναν αγώνα μεταξύ τους! Οι γονείς ήρθαν σε άμεση επαφή με το τζούντο και κατανόησαν απόλυτα την ευχαρίστηση που δίνει στα παιδιά τους αυτή ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη αλλά και τα οφέλη που διδάσκεται κάποιος που ασχολείται με το  Τζούντο.
Η αίθουσα πλημμύρισε από χαμόγελα, μικρών και μεγάλων ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των γονιών. Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε για την άνοιξη με την υπόσχεση των γονιών να έχουν ετοιμαστεί καλύτερα .  Ο προπονητής του συλλόγου Α.Σ.Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης ευχαρίστησε  όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και επισήμανε ότι οι αθλητές μπορούν να εξελιχθούν, μόνο αν υπάρχει η στήριξη και η βοήθεια από την οικογένεια.
Στο τέλος της προπόνησης οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, ως βοηθοί πια προπονητή, απένειμαν στους γονείς τους διπλώματα για την συμμετοχή τους !
Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα αφορούσε παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών.