Τρίτη, 23 Ιούλιος 2013 20:15

Αξιόλογη η παρουσίαση του Πέτρου Παπαδόπουλου στο σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

Γράφτηκε από τον
Αξιόλογη η παρουσίαση του Πέτρου Παπαδόπουλου στο σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ



Αριστες ήταν οι εντυπώσεις όλων όσων παρευρέθηκαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών / Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου.


Με θέμα «τη θέση των σωματείων στην τοπική κοινωνία» οι εκλεκτοί εισηγητές ανέπτυξαν θέματα σχετικά με τον αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης των συλλόγων, την εκπόνηση χορηγικών πακέτων, την προσέλκυση συνεργατών και τη γενικότερη αναβάθμιση του αθλήματος.
Μεταξύ των εισηγητών ήταν και ο έφορος του Μεσσηνιακού Πέτρος Παπαδόπουλος, που έκανε μια καταπληκτική παρουσίαση η οποία σχολιάστηκε θερμά από όλους τους παρευρισκομένους.
Ο διοικητικός Καλαματιανός παράγοντας δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλο για το αξιέπαινο έργο που γίνεται στο τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, το οποίο μπορεί να αποτελέσει οδηγό και για άλλα τμήματα διαφορετικών αθλημάτων. Εκτός των άλλων παρευρισκομένων, ο Πέτρος Παπαδόπουλος έλαβε ανάλογα μηνύματα και από την ταμία της Ομοσπονδίας κ. Αργειτάκη,
η οποία αναφέρθηκε αρκετές φορές με εξαιρετικά λόγια στις ποιοτικές και καινοτόμες δραστηριότητες του Μεσσηνιακού που διενεργούνται σε συστηματική φάση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σεμινάριο πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες παρουσιάσεις από σημαντικούς ανθρώπους που υποστηρίζουν το οικοδόμημα του αθλητισμού στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών ήταν ο συντονιστής μάρκετινγκ του ΣΕΓΑΣ Μάκης Ασημακόπουλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Λιούμπας και Δημήτρης Χαχάμης και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν πολυάριθμοι εκπρόσωποι σωματείων, καθηγητές φυσικής αγωγής - προπονητές συλλόγων και πολλοί άλλοι.