Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 18:10

ΚΟΑΤ: Πέμπτη θέση η Σιψή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ κατέκτησε η αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας "Τρίπολη" Κωνσταντίνα  Σιψή στα 100 μ. πεταλούδα,  στην κατηγορία παγκορασίδων β΄

Η εμφάνιση της αθλήτριας του ΚΟΑΤ ήταν εκπληκτική αφού είχε κατέβει  με τον 28ο καλύτερο χρόνο (1.16.17). Στην κούρσα όμως των προκριματικών το πρωί της 24ης  Ιουλίου βελτίωσε το χρόνο της  (1.12. 01) καταφέρνοντας έτσι να μπει στην οκτάδα του τελικού και στον τελικό το απόγευμα της ίδιας ημέρας βελτίωσε και πάλι τον χρόνο της κατακτώντας την πέμπτη θέση με χρόνο 1.10.87!
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα η Σιψή κατέκτησε την 14 θέση στα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 1.24.44. Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της προ- αγωνιστικής ομάδας, τα παιδιά της αγωνιστικής επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την πολύ καλή προετοιμασία και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την αρχιπροπονήτρια του συλλόγου. Κωστούλα Οικονόμου.
Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της συγχαίρει την Κωνσταντίνα για το κατόρθωμά της και εύχεται καλή επιτυχία στην Αναστασία Καραμήτου που σήμερα θα εκπροσωπήσει και αυτή τον σύλλογο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε δύο αγωνίσματα (50 μ. ελεύθερο και 50 μ. ύπτιο) στην κατηγορία Νεανίδες.