Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 13:49

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Θρίαμβος Καλαματιανών στο Κύπελλο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Θρίαμβος Καλαματιανών στο Κύπελλο Πελοποννήσου

Καλαματιανή υπόθεση ήταν το κύπελλο Πελοποννήσου...

Στο "Κύπελλο ΠΟΦΕΠΑ 2016" συμμετείχαν οι ομάδες "Ping pong stars Καλαμάτας", Κεραυνός Καλαμάτας, Φάρης Καλαμάτας, Πευκιάς Ξυλοκάστρου, Ναυσιμέδων Ναυπλίου, Δαίδαλος Κορινθίας και Θύελλα Τρίπολης.
Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο κλειστό  Ξυλοκάστρου με τις καλαματιανές ομάδες να καταλαμβάνουν τις 3 πρώτες θέσεις και τα αντίστοιχα μετάλλια.
Συγκεκριμένα η ομάδα "Ping pong stars Καλαμάτας" κατέκτησε το κύπελλο χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς. Δεύτερη ομάδα ήταν ο Κεραυνός Καλαμάτας και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Φάρης Καλαμάτας.
Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και το στάδιο Ξυλοκάστρου γέμισε αθλητές και φιλάθλους που αγαπούν το άθλημα του πινγκ  πονγκ.
Ιδιαίτερα συναρπαστικός ήταν ο μικρός τελικός ανάμεσα στο Ξυλόκαστρο και τον Φάρη επικρατώντας τελικά η ομάδα της Καλαμάτας επί του Ξυλοκάστρου με 4 – 2.
Με την ομάδα των "Ping pong stars Καλαμάτας" αγωνιστήκαν οι Γιώργος Καλογερόπουλος, Θεμιστοκλής Κρητικός  και Πάρης Κωστόπουλος. Με την ομάδα του Κεραυνού αγωνιστήκαν οι Γιώργος Μαγιόγλου, Γιάννης Βλαχόγιαννης  και Κώστας Φιλιππαίος ενώ με την ομάδα του Φάρη αγωνιστήκαν οι Βασίλης Πολυχρονόπουλος, Στάθης Γιαννακόπουλος και Ηλίας Μιχαλόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ