Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 16:57

Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο εστιατόριο «Κεντρικόν» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ).


Δεκάδες μέλη του συλλόγου, φίλοι και επίσημοι καλεσμένοι έδωσαν στην εκδήλωση όπου τονίστηκε η ελπίδα όλων τη νέα χρονιά η καθημερινότητά να γίνει ακόμη καλύτερη.
Ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Αλέξης Ζάννης τόνισε: “Ο ΣΔΥΜ συνεχίζοντας την ανοδική δυναμική που απέκτησε τα τελευταία χρόνια, παραμένει ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, που καταβάλλει προσπάθειες, ώστε το τρέξιμο εκτός από βασικό στοιχείο ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής, να αναδειχθεί και ως σημαντικός παράγοντας βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς μας".
Επιπλέον, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, δρομείς, εκπροσώπους φορέων και υποστηρικτές των αγώνων του αλλά και τους εθελοντές που προσφέρουν με τη δική τους παρουσία μεγάλη βοήθεια για την πραγματοποίηση των ετήσιων αγώνων του ΣΔΥΜ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Aθλητικού Oργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης και ο εκπρόσωπος του Μεσσηνιακού Γ.Σ  και μέλος του συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τιμήθηκε ο πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης για την συμμετοχή του στον πρώτο του Μαραθώνιο, αυτόν του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, καταδεικνύοντας δύναμη ψυχής, κάνοντας τον αγώνα συνοδευόμενος από τον φίλο του και μέλος του συλλόγου Διονύση Μάλαμα.
Τυχεροί της βραδιάς από τα τρία φλουριά της πίτας ήταν οι Μαρία Βασιλειάδη, Σταυρούλα Μπάκα και Κατερίνα Κωνσταντοπύλου, που κέρδισαν τα δώρα μπουφάν και φόρμα του συλλόγου.